Leadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Süper program bu. Yemekteyiz tarzında diyalogların yaşandığı bir şey, ders öğretiyorlar güya öğrencilere. Hoca vs öğrenci olayından başka bir şey yok. Ayrıca öyle şeyler öğretmeye kalkıyorlar ki, özellikle matematik dersinde kendinizi Einstein gibi hissedebiliyorsunuz. Ha bir de TRT 1'den bu olay. Edit: Az önce denk geldim ilk defa ve sanırım ders öğretmek değilmiş programın amacı. Hala çözemedim ne amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ordaki felsefe hocası benim tanıdık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 En iyi hoca o zaten, onun için izliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bir kaç kere ben de denk gelmiştim, trt sux diyip kanal çevirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar