Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mike dediğin her şeyi yaptım map0.mul fln fılan o şeylerin hepsini yaptım sphere ı acdım bi kaç hata werdı. 13:31:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=05e595, in Main Loop Bu şekilde durmaksızın alt alta saydı. Birde şu olay war. haritada ev ler vs hiç bir şey gozukmuyor. sadece ağaçları vs vs türü şeyleri görebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ama benım daha oncede map0.mul um sorunluydu. uo yu c ye kurdugum zaman map0.mul kendi kendine deişiyordu ve başka serv lara girdim zaman haritada deyişiklikler oluyor. ondan olabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hiç bir spawn da çıkaramıyorum. Neden olabilir bu sorunları nasıl halledebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 buranın jail i nere peki ?? bir çok sorun cıkdı neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ahaha ard arda 4 mesaj :) edit yapsana[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sorunu Mike'a sormak istiyorsan Yeni Konu degil, Ozel Mesaj linkine tiklaman gerekiyor, topic acacaksan da 'Mike help??' degil de, sorunu ozetleyen birsey yazman gerekiyor; hem disaridan bakana bir fikir vermesi, hem de ilerde millet Arama yaptiginda cikmasi icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dostum middle earth ı ezbere bilmeden server açmaya kalkma.. daha bu işin dungeon girişleri filan var.. o dediğin error u da önleyemezsin birlikte yaşamayı öğrenmelisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar