Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mike dediğin her şeyi yaptım map0.mul fln fılan o şeylerin hepsini yaptım sphere ı acdım bi kaç hata werdı. 13:31:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=05e595, in Main Loop Bu şekilde durmaksızın alt alta saydı. Birde şu olay war. haritada ev ler vs hiç bir şey gozukmuyor. sadece ağaçları vs vs türü şeyleri görebiliyorum.
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ama benım daha oncede map0.mul um sorunluydu. uo yu c ye kurdugum zaman map0.mul kendi kendine deişiyordu ve başka serv lara girdim zaman haritada deyişiklikler oluyor. ondan olabilir mi acaba ?
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hiç bir spawn da çıkaramıyorum. Neden olabilir bu sorunları nasıl halledebilirim.
Dobroski Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 buranın jail i nere peki ?? bir çok sorun cıkdı neyse
skyly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ahaha ard arda 4 mesaj :) edit yapsana[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sorunu Mike'a sormak istiyorsan Yeni Konu degil, Ozel Mesaj linkine tiklaman gerekiyor, topic acacaksan da 'Mike help??' degil de, sorunu ozetleyen birsey yazman gerekiyor; hem disaridan bakana bir fikir vermesi, hem de ilerde millet Arama yaptiginda cikmasi icin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dostum middle earth ı ezbere bilmeden server açmaya kalkma.. daha bu işin dungeon girişleri filan var.. o dediğin error u da önleyemezsin birlikte yaşamayı öğrenmelisin :)
Öne çıkan mesajlar