AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Şimdi benim bir bloğum var bulduğum şeyleri tek bir yerde bulabilmek için oraya yazıyorum yüklüyorum. Fakat bugün son 1-2 saattir siteye girdiğimde siteyi stilsiz olarak gösteriyordu. Sonrasında wp-admin e girmeye çalışayım dedim o da ne forbidden diyor :S. Nette araştırdım karman çorman ettim herşeyi wp-admin ve wp-contente alt klasörleri ve dosyaları da kapsayacak şekilde chmoda 777 verdim olmadı sonra 755 verdim gene olmadı(tabi bunlar ne bilmiyorum :) ) sonra bir yerde htaccess sorunu olduğunu okudum fakat benim ftpmde htaccess dosyası yok. E bu zamana kadar vardı da şimdi mi yok oldu bu dosya. bir yerden .htaccess buldum içindekileri sildim şunları yazdım kaydettim uploadladım SecFilterInheritance Off DirectoryIndex index.php fakat işe yaramadı. ilk olarak en tepeye uploadladım sonra public_html ye de kopyaladım. işe yaramadı. ne yapabilirim bu konuda. Bu sorunu yaratabilecek iki şey buldum bilmiyorum tabi onlar mı. Birincisi permalinksi rakamlardan değilde başlıktaki yazıyla linklenmesini yapmıştım. İkincisi de seoultimate kullanıyorum sanırım o .htaccess i düzenliyomuymuş neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 wp-admin ve wp-content klasörlerine 777 verme. 755 olucak. Cpanel gir error log var onu koyarsan daha iyi olur? Tabi bilmiyorum ne kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Admin panelim directadmin. Ya acaba thumblr , blogspot gibi servisleri kullanıp domainimi oraya mı yönlendirsem işimi daha kolaylaştıracak gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Eğer çok uğraşmayacaksan Wordpress kodlarıyla, temalarıyla, eklentileriyle koy gitsin.. Ama oralarda dosyalara erişemiyorsun bildiğim kadarıyla, o yüzden esnekliğin pek yok. Adamlar ne sunduysa onlarla sınırlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 avantajı olduğu gibi dezavantajı da olucak işte onları değerlendir artık hangisi kafana yatarsa.. directadmin kullanmadım ama eminim onda da error log vardır. eh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bazı host'lar wordpress kurulumunu yapıyor senin için, seninkinde de vardır belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fantastico varsa o wp kurulumunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Peh. herşeyi sildim domaine bağlı kullanıcıyı bile sildim yeniden oluşturdum wordpressi yeniden upload ettim sonra kurdum. login ekranı geldi k.adı şifre girdim forbidden dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 türkiyeden netdirekt diye bir firmadan aldım hostingi. bilemiyorum varmı yokmu bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abi bir error log koydurtamadık sana da. euhe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 error log nerde bulamadım ki. directadmin kullanıyo burası bulamıyorum :D http://img513.imageshack.us/img513/7155/10643234.jpg yoksa şunu mu diyorsun error [info] Loading certificate & private key of SSL-aware server [debug] ssl_engine_pphrase.c(470): unencrypted RSA private key - pass phrase not required [info] Configuring server for SSL protocol [debug] ssl_engine_init.c(465): Creating new SSL context (protocols: SSLv3, TLSv1) [debug] ssl_engine_init.c(792): Configuring RSA server certificate [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!? [debug] ssl_engine_init.c(831): Configuring RSA server private key [info] Loading certificate & private key of SSL-aware server [debug] ssl_engine_pphrase.c(470): unencrypted RSA private key - pass phrase not required [info] Configuring server for SSL protocol [debug] ssl_engine_init.c(465): Creating new SSL context (protocols: SSLv3, TLSv1) [debug] ssl_engine_init.c(792): Configuring RSA server certificate [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!? [debug] ssl_engine_init.c(831): Configuring RSA server private key [info] Loading certificate & private key of SSL-aware server [debug] ssl_engine_pphrase.c(470): unencrypted RSA private key - pass phrase not required [info] Configuring server for SSL protocol [debug] ssl_engine_init.c(465): Creating new SSL context (protocols: SSLv3, TLSv1) [debug] ssl_engine_init.c(792): Configuring RSA server certificate [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!? [debug] ssl_engine_init.c(831): Configuring RSA server private key [info] Loading certificate & private key of SSL-aware server [debug] ssl_engine_pphrase.c(470): unencrypted RSA private key - pass phrase not required [info] Configuring server for SSL protocol [debug] ssl_engine_init.c(465): Creating new SSL context (protocols: SSLv3, TLSv1) [debug] ssl_engine_init.c(792): Configuring RSA server certificate [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `localhost' does NOT match server name!? [debug] ssl_engine_init.c(831): Configuring RSA server private key [debug] mod_deflate.c(602): [client 95.8.28.142] Zlib: Compressed 626 to 361 : URL /index.html [debug] mod_headers.c(756): headers: ap_headers_output_filter() resim olarak koyayım en iyisi http://img826.imageshack.us/img826/9683/astitled1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 üstte site özeti/istatistikler/kayıtlar yazıyor. oraya tıkla apache error log diye bir şey olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tmm error logu koydum yukardaki postta en altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 /summon_di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Sorunum çözüldü. Görünen o ki hosting güvenlik güncellemesi falan yapmış sanırım güvenlik duvarına takılıp duruyomuş benim domain niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Wordpress .htaccess sorunu(sanırım) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 üstte site özeti/istatistikler/kayıtlar yazıyor. oraya tıkla apache error log diye bir şey olması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tmm error logu koydum yukardaki postta en altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 /summon_di :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AudioFX Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Sorunum çözüldü. Görünen o ki hosting güvenlik güncellemesi falan yapmış sanırım güvenlik duvarına takılıp duruyomuş benim domain niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar