gecko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 capul said: 83. absinth başlığı galiba bu..diğer içkiler niye böyle popüler deil... orjinal ise 3. shottan sonra peri kovalıyosun daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Jägermeister bayaa güzel içki bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 absinth güzel bi içki. Rakıyı sevmeyenler absinth i de sevmeyebilir. Jagermeisterda güzel bi içki.bi kaç shot ısınmak rahatlamak için ideal. Jackde güzel bi viski ama ahım şahım bi bourbon degil.orta sınıf bi içki. Benim tercihim sek vodka yanında limonata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benim favorim chivas ama jack isteniyo hep benden kendim içeceğimden getirmiyorum yani :D jackler scenes from lynchburg 43% alkol olanlardan. türkiyedeki duty freeden de silver olanını alcaktım ama kartın limiti doldurmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 KAFAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aquila said: 9ci ??? şunu onaylamak için 99.999.999 bunu baştan okudum. Önce dokuzyüzdoksandokuz dur lan dedim doksandokuzmilyondokuzyüzdoksandokuzbindokuzyüzdoksandokuz haaa evet ci olmuomuş dedim. nakadarsalaksınsuark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avicularidae Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Absinthe Negro Paradiso 80% 0.7 lt. Rodnik's Absinthe Cannabis 70% 0.7 lt. Pere Kermann's Absinthe 60% 0.7 lt. Absinthe Teichenne 70% 0.5 lt. + kaşık + bardak özel kutuda ilgilenenler varsa benimle irtibata gecebilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar