UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 5 farklı cd denedim hala şu frozen'ı kendi bilgisayarıma yükleyemedim.tam yüklüyom şööle %80 fln oluyo critical error falan diyo.war3.exe dosyasını yüklerken hata veriyomuş ne yapabilirim?bütün cdlerde ole kafayı yicem[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 war3'u sil temiz yukle crack yapmadan sonra yukle ft[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 valla birsürü şey denedim ama crack yapmadan da denemiştim galiba ama bi daha deniyecem...[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Warcraft 3'ü sil. Orjinal CDsini al. Oyunu yükle..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Warcraft klasöründeki kirlenmiş war3.exe yi sil oyunu yükle.[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2004 Hicbiri olmazsa git bi cafeye otur bilgisayara warcraft klasorunu bı cd ye kopyala getır evde o klasoru copy paste yap :) Cok sacma gelebılır ama ben oyle yaptım ve calısıyor ama 1 cd ye sigmamıstı parca parca 2 cd ye atmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 özel mesajla bana ulas frozen throne + reign of chaos + 350 tane replay bulunan bir cd var bende wcg elemeleri falan o 3 cd yi kopyalayıp gonderiyim sana...[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 tamam da sende çalışan belki bende çalışmayacak çünkü aynı cd bazı arkadaşlarımda çalışıo :)[signature][hline]C'mon baby light my fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: UltraPsycho, 31 Mart 2004 17:12 tarihinde demiş ki: tamam da sende çalışan belki bende çalışmayacak çünkü aynı cd bazı arkadaşlarımda çalışıo :) benim gonderdigim cd calısır merak etme eger oda calısmassa sisteminde bir problem var demektir..Temiz bir format atarsın düzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 beklemekteyim... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 eternal o yolladığın cdler çalıntı[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 said: Eternal, 30 Mart 2004 16:39 tarihinde demiş ki: özel mesajla bana ulas frozen throne + reign of chaos + 350 tane replay bulunan bir cd var bende wcg elemeleri falan o 3 cd yi kopyalayıp gonderiyim sana... Dresquin bu duruma ne diyor?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Meks >> Arkadaş çevresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 arkadaşlar ne ultra da ne de benim alette bu olay geçmedi..zaten o bahsedilen 3 cd de yollanmadı :D hala evde frozen oyanayamıyoru(m)z.... bize bir yardım ya..ark a yükleniyor bana yüklenmiyor uyuz oluyorum...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: UltraPsycho, 31 Mart 2004 17:12 tarihinde demiş ki: tamam da sende çalışan belki bende çalışmayacak çünkü aynı cd bazı arkadaşlarımda çalışıo :) CD sürcünün çok ömrü kalmadı bence:)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 çalışmayacak dewrken yüklenmeyecek anlamında sarfetti(k) o cümleyi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bosuna konu acmiim burda soruiim olayi ucuz olark w3 ve ft nerden alırım orjinal..?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 www.avaturk.com da araştır. Vardı öyle bir şeyler.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bana mı karafatmaya mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 format format format format format tüm worm/virüs/trojanlar hepbir ağızdan: A New HDD is Rising!! Corruption is at Hand!![signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Pardon açıklamamışım :) Tam altında olduğu için alıntı yapmadım. (varya öyle bir kural) Karafatmaya demiştim :9 İkili paket satılıyor avaturkte. Biraz bakın baya ucuza hemde.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bana dedi cthulucm ehe ztn orasni biliorm 3 ar milyondan 2side 60 milyon oluyor biraz pahali geldi daha ucuzu olur mu die sormustum topicte acmak istemiorm...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: DiaBoLiC, 31 Ağustos 2004 19:11 tarihinde demiş ki: format format format format format tüm worm/virüs/trojanlar hepbir ağızdan: A New HDD is Rising!! Corruption is at Hand!! bilgisayar 1 ay önce yedi zaten format ve hal aynı şey :-?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 01 Eylül 2004 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar