hozceri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Deacon said: Bir yerden duymadim ben kendim tailoring kasiyorum su an. Moblar surekli extra cloth dusuruyor. AH'de pahali ama alma ihtiyaci duymadim hic. Hos daha 517 ama ah'den almadan ve hic ekstra farm yapmadan hizlica kasiyorum denebilir. Volatile de en cok dreamcloth icin gerekli. wow-professiondan bakaiblirsin oyle cok fazla istemiyor. baslangıcta drop dusuktu daha sonra artırdılar cloth dropunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenwe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Enchanting ve JC için en ucuza skill kasabileceğiniz recipeler yerine AH'den en fazla geri dönüş yapabileceğiniz recipeleri tercih etmeniz daha mantıklı olabilir. Enchanting 450-525 arası özellikle +5 veren silah enchantleri sarı olana kadar devam edilebilir ve geri dönüşü ile skill kasmanız kafa kafaya gelebilir. Serverlar arası fark tabiki de çıkacaktır ancak ortalama 5 k ile enchanting kasılabilir ve vellum kullanımı ile aynı para geri kazanılabilir. Ancak AH den direkt enchant malzemesi almak yerine ucuz yeşilleri takip etmek ve skill kasan adamları yakalamak çok önemli. Her profun skill kasarken elinde biriken magical itemları AH leyen insanlar oldukça yalnızca bunları alıp DE ederek masrafınızı 3 te 1 e kadar azaltmanız mümkün. JC için en güzel yol Alchemy ile birlikte devam ettirmek. Özellikle transmute master bir alchemy proff ile proclayan gemler ile çok ama çok ucuza skill kasabilirsiniz. Belli bir noktadan sonra sadece meta gem bile x2 si nedeniyle kara geçmenizi sağlayabilir. LW ile BS ler ise farm yapmadan sırf AH ile 10 k + gözden çıkarmak durumunda ancak İGM olduktan sonra tek bir epic ile harcadığı parayı geri alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben cooking kasmak istiyorum (tembel fishingi kasacam cunku oturdugum yerden orgrimmar'da tıklayarak). ama mat yok. bulursam söylerim kaça maloldu =P p.s. engineering çok pahalı. 80-85 levellarken topladığım maden, + 4-5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 3k ile 475 JC kastım , sonrasını topladım ettim en ucuzu JCdir Alchemy hayvan gibi yiyor 9k+ civarı tuttu benim inscribe yine en ucuzu , hatta kasarken kar bile ediyorsun biraz AH ile oynarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Sawer said: en pahalısı tailor , sadece 500-525'e kasmak için ahden 3k ya yakın para harcamıştım. insanların pahalı anlayışı farklı tabi. 2.5-3k ya oluyor ahden alırsan tailor. enchanting ,alchemy ve engineer bayagı pahalı ahden alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bs 450-510 6-7k gidiyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Regalya said: engineer 450-525 14-15k felan oha abi naaptın. gerçi serverdan servera değişir. ben 8k ya 450-525 yaptım engineeri. hayır profun bi getiriside yok ona yanıyorum sdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Ilk günlerde kastım ben ondan çok gitti500g bi stack elementium bar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fisban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 çok para gidiyor hangi meslek olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 fisban ne ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 LW çok pahalıydı cata'nın başlarında ben kasarken. fakirlikten gidip farmlamak zorunda kalmıştım leatherların bi kısmını eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 0'dan JC kastım şamanıma, 300e kadar olan kısımda 2k gold gidince farma döndüm ve beleşe 525 oldu, 10-15 gün sürdü ama. Insc en ucuzu ve karlısı gibi geldi bana, şu an bir warrior(52 lvl) kasıyorum ve meslekleri 300 küsürde henüz ama tonla glyph yaptım koydum AHa ve gidiyor baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar