LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Selamlar, esimin guildwars accountunu ncsoft u ikna ederek geri alma cabalarimiz sonuc vermedi, o sebeple bir gw accountuna ihtiyacimiz var. ne kadar oynar ne yapar ne eder kestiremedigim icinde simdi bi dolu para vermek istemiyorum. gw almis olupta hic oynamayi dusunmeyen birisi hayrina benle iletisebilirse super olur diye buraya actim. aslinda amacim boyle hic bir ozelligi olmayan ncsoft a linklenmemis bir prophecies accountu bulmak. varmidir boyle hic elimi surmem ugrasamam bi daha diyen? tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 benim de var bi account da bakayım şifrelerini unutmuştum alabilirsem akşam veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 super olur babacan, cok saol :D ilk maili hatirladik, factions cd key ini verdik, mail zaten bizde, in game name gerekiyormus onu bulamiyoruz... adi ncsoft da vermiyor bi turlu yok efendim ilk account sahibinin adi lazimmis bilmemneymis ilk prop cd key lazimmis, yuh dedim yani.. cildirdik 2 haftadir cebellesioruz. en sonunda pes ettim iste yeter dedim bebekler geldikten sonra oynarmi oynamazmi bilemedim o yuzden para vermiyim diyorum iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 al gitsin ya uğraştığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 İlk oyun bende de var, yıllardır oynadığım yok. İlk oyunsa bu istediğiniz ben de veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gerge evet istedigimiz o.. @vidar evet abi haklisinda 20 euro ilk oyun tek basina 40 tl.. devam ederse zaten ek paketleri alirim.. ama devam etmeme olasiligi yuksek, ikizler gelicek 1 ay sonra, ondan sonra oynayamicak gw2 gelene kadar kafadan.. zaten amac bu 1 ay icinde bi 20 char kasmak ve eye of the north u sadece ekleyip onun gorevlerini bitirmek. budur.. sonra 3-4 ay sonra zaten yine oynayabilcek zaman buluruz eger oynamak isterse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Şifreyi değiştirmek için oyunu indirip kurmak gerekiyormuş sanırım. Web'den nasıl yapacağımı biliyorsan hemen yollarım, yoksa biraz bekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 webden yapilmiyor abi, oyunun ilk login ekrani kadarki kismini indirmek gerekiyor ki bu cok buyuk bisey degil.. bekleriz yapacak bisey yok. :( coooook saol btw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Çekiyor. Benim karakter var mı hatırlamıyorum bile, varsa siler atarsın. ÖM ile yollarım tamam olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 karakter adini hatirlamanda fayda var :D yoksa bizim dustugumuz duruma dusersin abi :D sorun degil konusuruz o noktaya geldiginde OM den :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 İçerdeki bir karakterin adını yazmadan giremiyor muyuz? Kullanıcı adı ve şifreyi doğru giriyorum çünkü. hallettim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ben de giremedim abi :( Karakter adını hatırlamıyorum, 3 yıl oldu oynamayalı. Kullanıcı adı ve şifremi de kabul etmiyor. Reset password dedim, onun e-mail' hala gelmedi. Beklemedeyim. nomsaR'dan bulursun umarım ben çözemezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sende kulube hos geldin abi o zaman.. ne sacma bi uygulama ya, karakter adini hatirlamak zorunda olmak.. hic bir oyunda gormedim boyle sacma sapan bisey ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben karakter adını hatırlıyorum galiba, ras the summoner diye bi necrom vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gerge dustu, tek umudumuz sensin ras.. bizi birak sen devam et ahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Too many failed login attempts, login temporarily disabled. Please try again in a few minutes. hehe, evde kayıtlı bi kaç bilgim var akşamı beklemen gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ahaha okdir beklemedeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 NCsoft bunu Ballmer Peak'den düştükleri bir sırada akıl etti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bu arada, gw accountunuzda quest yaparak gw2 geldiginde kullancaginiz ayni account icin hediyeler kazaniyorsunuz. o sebeple aradigim account gw2 oynamaya niyeti olmayan, yani bu gw hiiic bana gore deilmis diyen birinin accountu arkadaslar.. olmadi bastiricaz parayi yapcak bisey yok gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bende de var da aynen ben de hiç bişisini hatırlamıyorum nomsar da düşerse akşama bi de ben bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nomsar in accountuna ulastik allah razi olsun.. ama yazik simdi adam gw2 oynamak ister eski accountunu ister falan gozden cikarilmis bir account olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=1679 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 nette steam de falan 40-45tl e bulunabiliniyor zaten.. mavishoptan almam o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bak şu iyiymiş kredi kartına 23tl'e geliyor http://www.gamesultan.com/Oyun/guild-wars ben de tekrar alsam mı diye düşündüş şimdi daha önce 2 hesap satmıştım, ama boşver gw2 çıkacak ya :) trilogy de 31cash > maximuma 26,27tl, valla hiç yoktan aklıma girdi şimdi bu ya hauhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ahahaha abi bunu 20 liosun sonra eye of the north da hall of monuments die bisey var questlerini yapiosun.. super itemlar kazaniosun hom.guildwars2.com bak ordan odullere iste gw2 de kullaniosun o odulleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar