Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guildwars accountu lazimdir...

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

esimin guildwars accountunu ncsoft u ikna ederek geri alma cabalarimiz sonuc vermedi,

o sebeple bir gw accountuna ihtiyacimiz var.

ne kadar oynar ne yapar ne eder kestiremedigim icinde simdi bi dolu para vermek istemiyorum.

gw almis olupta hic oynamayi dusunmeyen birisi hayrina benle iletisebilirse super olur diye buraya actim.

aslinda amacim boyle hic bir ozelligi olmayan ncsoft a linklenmemis bir prophecies accountu bulmak. varmidir boyle hic elimi surmem ugrasamam bi daha diyen?

tesekkurler,
Sosyal ağlarda paylaş

super olur babacan, cok saol :D

ilk maili hatirladik, factions cd key ini verdik, mail zaten bizde, in game name gerekiyormus onu bulamiyoruz...

adi ncsoft da vermiyor bi turlu yok efendim ilk account sahibinin adi lazimmis bilmemneymis ilk prop cd key lazimmis, yuh dedim yani..

cildirdik 2 haftadir cebellesioruz.
en sonunda pes ettim iste yeter dedim bebekler geldikten sonra oynarmi oynamazmi bilemedim o yuzden para vermiyim diyorum iste..
Sosyal ağlarda paylaş

gerge evet istedigimiz o..

@vidar evet abi haklisinda 20 euro ilk oyun tek basina 40 tl..
devam ederse zaten ek paketleri alirim..

ama devam etmeme olasiligi yuksek, ikizler gelicek 1 ay sonra, ondan sonra oynayamicak gw2 gelene kadar kafadan.. zaten amac bu 1 ay icinde bi 20 char kasmak ve eye of the north u sadece ekleyip onun gorevlerini bitirmek.

budur..
sonra 3-4 ay sonra zaten yine oynayabilcek zaman buluruz eger oynamak isterse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben de giremedim abi :(

Karakter adını hatırlamıyorum, 3 yıl oldu oynamayalı. Kullanıcı adı ve şifremi de kabul etmiyor. Reset password dedim, onun e-mail' hala gelmedi. Beklemedeyim.

nomsaR'dan bulursun umarım ben çözemezsem.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada, gw accountunuzda quest yaparak gw2 geldiginde kullancaginiz ayni account icin hediyeler kazaniyorsunuz.

o sebeple aradigim account gw2 oynamaya niyeti olmayan, yani bu gw hiiic bana gore deilmis diyen birinin accountu arkadaslar.. olmadi bastiricaz parayi yapcak bisey yok gibi gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bak şu iyiymiş kredi kartına 23tl'e geliyor
http://www.gamesultan.com/Oyun/guild-wars

ben de tekrar alsam mı diye düşündüş şimdi daha önce 2 hesap satmıştım, ama boşver gw2 çıkacak ya :)

trilogy de 31cash > maximuma 26,27tl, valla hiç yoktan aklıma girdi şimdi bu ya hauhehue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...