Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 LOL.. MLF de bir haftada kazanilan RPler..DAOCkolik bu demek olsa gerek.... Nasi bir insan haftada 417K rp yapabilir orasi beni asiyo tabi ki... 1) Quattro Bajina Vampire 50th lvl Kobold Savage RP: 417,621 2) Martins HeartsGrumpi (50th lvl Norseman Skald) [N e w b i e s @ W a R] 410,387[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Kay da 440.000RP yapan bard var saolsun. Albler 10000 kere aynı tuzağa düşerse bende yapardım eminim...[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 42) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hmmm 440k da baya iimis... ya bu adamlar ya uber ya bizim bilmedigimiz bise biliolar, ya da yasam tarzlari tamamen daoc ustune kurulu :)[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid [Bu mesaj Darkdaemo tarafından 13 May 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hib/exc de topluca kişi başi 400-500k rp yapan guild vardi pöff insan arada bi dişari çikar sinemaya filan gider nebilim[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bazı charları 1 den fazla kişi oynuyordur 24 saat uyanık kalamaz ya adam ne zaman girsem oyunda olan tipler var[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 valla R10 olan adamlar var bi suru bosverin siz haftaligi felan[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hepsi oyuna önce başlamanın meyvasını yiyor. Fark bu sadece[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 43) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Yok yaw, 1 gecede adam başı 200k rp alan gruplar biliyorum RP Farm olarının b.kunu çıkartmış durumdalar..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 eeeee rp farm dedin de. biz de dioruz keep alalım defen edelim diye kimse kılını oynatmıyor. iyi olmuş ooooh:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesela ben lvl 41 ken bi gecede 10k yaptım leechleyerek :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Valla en sağlam RP farm şu güne kadar benim gördüğüm Exc, Hibernia da Vengenace , Llaw Arian ve Dark Order tarafından yapıldı.. Bir gece adamlar mid keep'lerinden tekini aldılar ve lord room'a 3 fg mana chanter koydular.. her gruba warden bard.. 1 fg merdivenlerin başını tuttu chanter'lar da merdivenlerin üzerinde üst üste durdular ve sürekli patlattılar.. 20 dakika içerisinde yaklaşık 200 mid öldü o merdivenelerde.. ölenler tekrar geldi öldüler, tekrar tekrar öldüler.. sadece o gece adam başı 300k kadar rp aldıklarını biliyorum.. daha sonra mid'ler sıkıldılar bıraktılar.. ( pff trolller )[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 günde 100 k rp 8 kisilik saglam bi grupla cok normal.... avalon/midgard kobold schamane 1günde 350k yapti sadece keep defend ile... kobold caster 650 k 1 haftada yapti solo olarak.... ama genede dedigim gibi 100 k günde cok normal... 8 kisilik grupla 8vs8 leri kazanip bide random olan 2 3 + zerggruplarini kesince....[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Valla ben soloyu seviyorum o yüzden şimdi bi infil kasıyorum. Scoutla bu işin olmayacağını anladım (see hidden saolsun). Günde 15.000RP alsam bana yeterde artar (solo olarak sanırım 30 adamda falan alınabilir zaten). Ama geçen Albler olarak Dun nGed'i ele geçirdik sonra çoğu Alb gitti. Biz 8 alb falan içerde kaldık. 1 cleric (Florance), 2 armsman (1'i Qal), 1 theurgist, 1 cabby, 3 scout (1'i ben). Belkide oyunda yaşayabileceğim en zevkli anları yaşadım. 3 scout+cabby+clericimizin mükemmel healları, Qal'in inanılmaz guard'ı ile ve bladeturn yardımıyla 4fg Hib'i 30 dakka o kaleye sokmadık. Sonra pes edip gittiler. (Keep LvL 10'du. Azıcık yardımını gördük tabi :))[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 43) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 En az dönüşümlü olarak 25 adamı sırf ben yere serdim. Ordan 7k RP falan çıkmıştı o 30 dakkada.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 43) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar