Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeys "raki" title verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 havası mavası değil yav, ucuza gelsin diye alıcam. ben millet bana bakmasın diye şekilden şekle giren gölge gibi biriyim zaten sdf. öyle yolda tütün sarıcam artist artist, bakanlar "vay be" diyip aşık olacaklar falan. kısaca parasını düşünüyorum sadece. bi de elimdeki şeyden zevk almak istiyorum. sardığım bi şeyi içerken normal sigaradan almadığım zevki alabilirim. sigaradan zevk almıyorum mesela. böyle bakıyorum yani olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeys sözüm olsun dönersen çeşmede sana önden güveçte karides ve barbun + sek tekirdağ, üzerine de cevizli helva yedircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hmm yeni başlıcaksan ozaman 2 paket sarma kağıdı al birazı antrenmanda gidebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sıçtın 1 ay sonra döncem birkaç haftalığına ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu arada ÖEH demek istiyorsanız http://www.youtube.com/watch?v=40MfeJn0360&has_verified=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi bu resmen sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Abi çok denedim. Kesinlikle sigara sarma yeteneği yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeyskeyk said: sıçtın 1 ay sonra döncem birkaç haftalığına ahahahahahah hacı istanbuldayım o vakitlerde kusura bakma. (dartanian styla oldu biraz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 I don't think I have ever been in love with a man.. Until now. YOU ARE GOD. Tyse123 16 hours ago ahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 filtresiz sararken huni şeklini yakalayın. bir ucunu sıkıca sarın otomatik olarak huniye benzeyecektir. cebimde sardığım zaman da şekle oturtuyodum cebimden çıkarıp yalayıp parmağı şaklatınca sigara tamamlanmış oluyodu ehaehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Estel_Anorien said: valla ben uzun müddet sarma tütün içtim. tek elimle ceketimin cebinde sarabiliyordum en son. biraz paslandım tabi o zaman bu zaman. Ay havandan da geçilmiyor hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yüce rabbim beni yeni insan için prototip olarak yarattıysa, inanılmaz mükemmel bir yaratık olarak inşa ettiyse, genetiğim pörfekt, bünyem komple çelik konstrüksiyonsa ben ne yapayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sipeyskeyk said: bu arada ÖEH demek istiyorsanız http://www.youtube.com/watch?v=40MfeJn0360&has_verified=1 şu an ağlıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 vidyo çok iyimiş, denemek gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 BU ADAMIN DİĞER VİDEOLARINA DA BAKIN ADAM TANRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ne anlamsiz bisey lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 adama helal.da ben oa kadar ugraşcagıma burnuma çekerdim yada direk agzıma atardım tütünleri el işi yetneğim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 tutun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 böyle videolar insanda ot içme isteği uyandırıyor.youtube engellenmeli o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Golden virginia denmiş de yeri söylenmiş mi bilmiyorum. Beşiktaş'ta çarşı merkezde elma pub'ın yanındaki 2 tekelin elma pub'ın sol tarafında kalanından alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 mokoko said: sipeyskeyk said: bu arada ÖEH demek istiyorsanız http://www.youtube.com/watch?v=40MfeJn0360&has_verified=1 şu an ağlıyorum :/ bi şey olcak diye 8 dk mı harcadım bende ağlıyorum otomatik sarcak üfliyecek bişey olcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de basta oyle bisey bekledim de, sonra cubuklari yapip, delikleri acinca esas amaci ortaya cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben de elinde fırr diye döndürürken çeker dedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WRgMk_rxJZM&feature=related AHAAHAHAHAHAHH abi ne adamlar var ya ahasdjhasdjsdjsdjks FuCKuP2 | March 13, 2008 | 598 likes, 23 dislikes This video isnt just about weed, its a memory to a group of friends that were split up. I miss you guys Category: Education Tags: weed joint CATEGORY: EDUCATION ahahasdhasjdhasdasdsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar