Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 laptopa rahat olsun diye klavye taktım usbden çıkardım ve kendi klavyesi kafayı yedi m'ye basıyorum 0 yazıo falan düzeltemedim hiçbir şekilde nolmuş olabilir acaba:S edit: şimdi tekrar inceledim ortada H harfine kadar normal ondan sonrasını numpad gibi görüyor. yani m:0 k:2 l:3 falan olmuş bu nedir yahu:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 içine bişey döktü isen gitmiştir bizim arkadaş kustu üstüne aynı senin gibi alakasız harflerde alakasız şeyler çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yok farklı bi durum ilk postumu editledim bak numpad var gibi davranıyor sağ tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 scroll lock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 q f klavyeye dikkat et denetim masasından saçmalamış olabilir, ama yok eğer ıslandıysa nemlendiyse bişi olduysa klavye uçmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 scroll lockdan ziyade numlock muş:D eyvallah eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 KHaRoN said: scroll lock. sl tuşu f tuşlarını bişi yapıyodu ya napıyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 scroll lock değil numlock açık. fn+numlk tuşuna basarsan düzelir :D edik: denmiş zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Abi m tuşu cursed tuş gerçekten. Ben de kola döktüm benim de m yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Hemmen gittim netbook aldım tabii sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 space tuşu üstündeki bütün tuşlar arkasına space tuşunu alıp bi atarlı takılmalar yapıyorlar evet bende farkettim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bende direk yazmıyor ama, o yüzden ctrl+v ile m yazıp duruyorum. Arada ama falan yazarken ahttp:// rap..... diye gidiyor yanlışlıkla asdaf. Hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar