Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Adeks SC2 Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tonbaliklimakarna said:

....
Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. ....

Makarna'cım biz 29 Ocak'ta Adeks'e LAN etkinliğine gidiyoruz nasıl olacak bu? LAN dediğimiz (LAN diye bişey olmadığından) offline turnuva olmuyor mu?
Mesaj tarihi:
doubtful said:

tonbaliklimakarna said:

....
Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. ....

Makarna'cım biz 29 Ocak'ta Adeks'e LAN etkinliğine gidiyoruz nasıl olacak bu? LAN dediğimiz (LAN diye bişey olmadığından) offline turnuva olmuyor mu?

LAN derken kastettiğim buluşma tabii ki, henüz oyunun LAN desteği olmadığından dolayı herkesin karşılıklı olarak aynı ortamda bulunması etc.

Oyun online olarak oynanacak ama insanlar bir arada olacak, biz de Adeks'in en hızlı bağlantısını o güne özel olarak turnuvaya ayıracağız, hem 29'unda hem de 13'ünde.
Mesaj tarihi:
tonbaliklimakarna said:

doubtful said:

tonbaliklimakarna said:

....

LAN derken kastettiğim buluşma tabii ki, henüz oyunun LAN desteği olmadığından dolayı herkesin karşılıklı olarak aynı ortamda bulunması etc.

Oyun online olarak oynanacak ama insanlar bir arada olacak, biz de Adeks'in en hızlı bağlantısını o güne özel olarak turnuvaya ayıracağız, hem 29'unda hem de 13'ünde.

13 ünde derken şubat ın 13 ünden bahsediyor sanırım. acaba bu 13 ündeki etkinlik ile ilgili forumda bi yerde konu mu açıldı ben mi göremiyorum??
Mesaj tarihi:
Online turnuva tarihi 11 Şubat Cuma ve 12 Şubat Cumartesi olarak değişmiştir!

Adeks'te gerçekleşecek offline buluşma ise 27 Şubat tarihinde olacaktır.

Online turnuva şu an güncellendi, offline turnuva ise yarın OyunGuru üzerinden duyurulacak.
Mesaj tarihi:
Adamı hasta etmeyin. Biri Şubat diyor, yarın ki offline turnuvayı turnuvadan saymıyor, diğeri 5dk kaldı diyor. Ben mi yanlış anlıyorum her şeyi; ne oluyor, burası neresi, ben kimim.

Edit: Oyman aga bu turnuva (29 Ocak) kaçak falan mı yapılıyor ne iş.
Mesaj tarihi:
2 tane offline turnuva 1 tane de online turnuva var. 2 offline turnuvanın bir tanesi Oyman'ın ve 29 Ocak tarihinde.

Diğer offline turnuva ve online turnuva ise OyunGuru'nun, yani Adeks'in. Adeks'in offline turnuvası ayın 27sinde, online turnuvası ise 11-12 Şubat'a ertelendi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
beni su ilk turu bay gecen pro lardan birine verin. nasilsa yenerler beni. turnuvaya katilmadim demem. icimde kalmasın.

tempest bey destek icin tesekkur ederim amacim kargasa yaratmak degil . sadece tecrube kazanmak istiyorum. hepsi bu saygılar.
Mesaj tarihi:
pardon snail katılmadıgım turnuvalarda sana mail atıcaktım katılmıyorum die
unutmusum benim hatam
snaili derangered'in yerine sokabiliriz konusurum kendisiyle
eger cok istioyosa
Mesaj tarihi:
turnuvaya kayıt olanllar en geç 19:40 a kadar kanalda olmazsa elenicekler...

oyunguru kanalına girsin turnuvaya katılan arkadaşlar
  • Yeni Oluştur...