artstvol Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 torrasque said: Lig kısıtlaması var mı? İlk kez oynayacak biri katılabilir mi ? kısıtlama yok.herkes katılabilir
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 tonbaliklimakarna said: .... Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. .... Makarna'cım biz 29 Ocak'ta Adeks'e LAN etkinliğine gidiyoruz nasıl olacak bu? LAN dediğimiz (LAN diye bişey olmadığından) offline turnuva olmuyor mu?
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 doubtful said: tonbaliklimakarna said: .... Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. .... Makarna'cım biz 29 Ocak'ta Adeks'e LAN etkinliğine gidiyoruz nasıl olacak bu? LAN dediğimiz (LAN diye bişey olmadığından) offline turnuva olmuyor mu? LAN derken kastettiğim buluşma tabii ki, henüz oyunun LAN desteği olmadığından dolayı herkesin karşılıklı olarak aynı ortamda bulunması etc. Oyun online olarak oynanacak ama insanlar bir arada olacak, biz de Adeks'in en hızlı bağlantısını o güne özel olarak turnuvaya ayıracağız, hem 29'unda hem de 13'ünde.
huun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 arkadaşlar lanlı lunlu konuşmayın diyerek yatmaya gidiyorum.
GosuHCl Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 tonbaliklimakarna said: doubtful said: tonbaliklimakarna said: .... Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. .... Makarna'cım biz 29 Ocak'ta Adeks'e LAN etkinliğine gidiyoruz nasıl olacak bu? LAN dediğimiz (LAN diye bişey olmadığından) offline turnuva olmuyor mu? LAN derken kastettiğim buluşma tabii ki, henüz oyunun LAN desteği olmadığından dolayı herkesin karşılıklı olarak aynı ortamda bulunması etc. Oyun online olarak oynanacak ama insanlar bir arada olacak, biz de Adeks'in en hızlı bağlantısını o güne özel olarak turnuvaya ayıracağız, hem 29'unda hem de 13'ünde. 13 ünde derken şubat ın 13 ünden bahsediyor sanırım. acaba bu 13 ündeki etkinlik ile ilgili forumda bi yerde konu mu açıldı ben mi göremiyorum??
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Online turnuva tarihi 11 Şubat Cuma ve 12 Şubat Cumartesi olarak değişmiştir! Adeks'te gerçekleşecek offline buluşma ise 27 Şubat tarihinde olacaktır. Online turnuva şu an güncellendi, offline turnuva ise yarın OyunGuru üzerinden duyurulacak.
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 bracket falan ne zaman acılanıcak 5 dk kaldı yazan saate göre o,o
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Adamı hasta etmeyin. Biri Şubat diyor, yarın ki offline turnuvayı turnuvadan saymıyor, diğeri 5dk kaldı diyor. Ben mi yanlış anlıyorum her şeyi; ne oluyor, burası neresi, ben kimim. Edit: Oyman aga bu turnuva (29 Ocak) kaçak falan mı yapılıyor ne iş.
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 2 tane offline turnuva 1 tane de online turnuva var. 2 offline turnuvanın bir tanesi Oyman'ın ve 29 Ocak tarihinde. Diğer offline turnuva ve online turnuva ise OyunGuru'nun, yani Adeks'in. Adeks'in offline turnuvası ayın 27sinde, online turnuvası ise 11-12 Şubat'a ertelendi.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Bu turnuvanın son durumu nedir?
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 http://www.oyunguru.com/index.php?site=news_comments&newsID=1050&lang=de
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 chartlar açıklanmış edit : bekle beni pentagrm :F
LM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 CHART AÇIKLANDI BEYLER YARIN OYUNGURU KANALINA GIRIN AKŞAM(turnuvaya katılan arkadaşlar) gl
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 galiba forumda su turnuvaya katılırım diye mesaj atmıstımda hala tatilde olduğumdan katılamayacağım sanırım :/ dip not: bleda.803
dattebayo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 efsanelerin ilk turu es geçmesi ( bu olaya ne ad veriliyo bilemedim şimdi ) çok iyi olmuş , en azından ilk turu kazanma şansımız var :)
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 hadi bakalım herkese gl & hf :)-D
SnailBey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 katilmayanin yerine yazınbeni ya. nasil kacirmisim bunu hayret.
SnailBey Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 beni su ilk turu bay gecen pro lardan birine verin. nasilsa yenerler beni. turnuvaya katilmadim demem. icimde kalmasın. tempest bey destek icin tesekkur ederim amacim kargasa yaratmak degil . sadece tecrube kazanmak istiyorum. hepsi bu saygılar.
LM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 seni oymanın yerine alalım ya snail. adam sc2 yi bıraktı communty cup tan sonra,hiç online olmuo S:S:S:S
LM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 tonbalıklı makarnaya sorucan haju ben geyik yaptım
Memphis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 pardon snail katılmadıgım turnuvalarda sana mail atıcaktım katılmıyorum die unutmusum benim hatam snaili derangered'in yerine sokabiliriz konusurum kendisiyle eger cok istioyosa
LM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 turnuvaya kayıt olanllar en geç 19:40 a kadar kanalda olmazsa elenicekler... oyunguru kanalına girsin turnuvaya katılan arkadaşlar
Öne çıkan mesajlar