Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödüllü Adeks SC2 Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarkSwArM #193
Sleeep #525
Pentagram #966
Darvin #643
Spartacus #163
Tempest #771

böyle kaliteli oyuncuların katıldığı bir turnuvaya sırf yenildiğim oyunun replayini defalarca izlemek için bile katilirim (:P)
Mesaj tarihi:
Eminim ki çoğu kişi sırf iyi oyuncuların varlığı yüzünden turnuvaya katılmak istemeyecektir ama şu bilinmeli ki bu turnuva ödül için düzenlenmiyor, ödül sadece bir formalite.

Burada amaç hem eğlenmek hem de kendinizi test etmek, Adeks'te bir sürü 1on1 turnuvaları yapılıyor FPS oyunlarında ve kazanamayacağını bilen insanlar yine de para vererek geliyor, neden? Tek amaçları eğlenmek ve o ortamı yaşamak, bir yandan da kendilerini test edip daha ne kadar gelişmeleri gerektiğini görmek.

Eminim ki çoğu kişi StarCraft II'yi zevk için oynuyor ve iddiası olanların sayısı olmayanlardan daha az, bu turnuvanın esas amacı da zevk almak, katılıp elenenler belki bir ödül kazanamayacak ama hem tecrübe olacak hem de kendilerini görecekler, belki de sırf bu bir turnuva olduğu için normalden daha fazla kendini vererek farklı sonuçlar alacaklar.

Tek istediğim katılımcıların bu olayın amacını anlaması, umarım herkes zevk alır =)

Herhangi bir soru/sorununuzda bana ulaşmaktan çekinmeyin.
Mesaj tarihi:
dattebayo said:

DarkSwArM #193
Sleeep #525
Pentagram #966
Darvin #643
Spartacus #163
Tempest #771

böyle kaliteli oyuncuların katıldığı bir turnuvaya sırf yenildiğim oyunun replayini defalarca izlemek için bile katilirim (:P)

Liste çok kalitesiz hani bir nada olur bir genius olur en kötü bir huun olur oda olmadı bir memphis olur girilir ama şu şartlarda heleki darkswarm varken seviye yerlerde sürüneceğinden kesinlikle girmemenizi salık veriyorum. Ayrıca aklı başında her terran evladı darvinin olduğu turnuvaya girmez. O cheesleri yemek için turnuvaya girilirmi arkadaş. Zaten sleeeple olan maçlarınız 3dk sürecek e niye gireyim?

Umarım cidddiye almadınız :D . Bende yaptırdım kaydımı herkese bol şanslar ve iyi eğlenceler.
Mesaj tarihi:
Sırayla yanıt vermeye çalışacağım.

Bu bir online turnuva ve katılımcıların Adeks'e gelmek gibi bir zorunluluğu yok.

Tabii ki isteyen gelebilir şayet "egosu şişmiş" DarkSwArM'da orada olacak ancak bu DarkSwArM turnuvası değil SETUP SC2 organizasyonudur içerisinde yer alan kişiler önemsizdir bizim için mühim olan tek şey insanların zevk almasını sağlamak.

Ayrıca şuna eminim ki şu anda Türkiye'de StarCraft II'yi en rahat oynatabilecek cafe Adeks, biz bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve daha önce belirttiğim gibi köstek olmak yerine destek olmanız bu camianın gelişmesini sağlar, aksi takdirde StarCraft II de evimizde oturup bizden iyi oyuncuları izlediğimiz bir oyun haline dönüşür.

Efe sana cevap bile vermiyorum. askldj

Spartacus'un kodunu düzelttim.

Adeks'in ilk LAN etkinliği 13 Şubat Pazar günü gerçekleşecek ve amaç yine insanların bir araya gelmesi, kaynaşması, StarCraft II oynayanların toplanması olacak. Adeks bugüne kadar hep oyuncuları düşünerek etkinlikler yaptı ve bu yüzden diğer oyunları oynayan oyuncular hala ilgi gösteriyorlar, bizim amacımız SC2'nin de bu duruma gelmesi ve sonunda ülkemizi yurtdışındaki turnuvalarda temsil edebilecek kişileri oraya göndermek, o yüzden destek olmuyorsanız bile en azından yersiz eleştirilerle köstek olmamanıza seviniriz.

Çok uzun bir mesaj oldu okuyanlara teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Memphis said:

inanmayan gölge etmesin
bu arada seri bası olmazsam katılmam

Açıkçası asla tek bir şeyi baz alarak seri başı sistemi yapmadım bugüne kadar, tabii ki ortamın içinde olmadığım için yardım alacağım biraz ancak şu an TR genelinde büyük olarak sayabileceğimiz TSL ve ESL dışında Ladderı da baz alarak belirleyeceğim seri başlarını. Böylece "iyi görünen" oyuncuların son 16/32'ye kadar birbirleriyle karşılaşma şansları olmayacak.
Mesaj tarihi:
paradoks said:

sehir dışından katılmak isteyenler için ne gibi bir projeniz var ?

bu turnuva online zaten.şehir dışından değil,istersen ülke dışından,kıta dışından da rahatlıkla katılabilirsin.
  • Yeni Oluştur...