Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buraya üye oldum ve beğendim diyebilirim. Sanırım bir aksilik olmazsa uzun bir süre buralarda görüneceğim. Herkese merhaba... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 öle herkese tavsiye etmem kıymetini bil hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Eyvallah bro. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Hoşgeldin Leadman.Biraz kendinden bahsetsene.Tabi istersen. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Hoşbulduk arkadaşlar. Tabii, bahsedeyim. 19 yaşındayım. Eskişehir'de yaşıyorum. Büyük bir hata yapıp AÖF için Eskişehir'e taşınma mallığını yapmış bir insanım, onun haricinde burada başlamış olduğum çizim kursu ile birlikte GSF hedefine yürümeyi hedefliyorum bu sene. Seneye hedefim Akdeniz. Onun haricinde uzunca bir zaman oyunlarla ilgilendim. Çeşitli yazarlık tecrübelerim oldu, oyun üzerine çeşitli projelerde (Gamepro, Level, Gametogame, Gameshot). Müzikle de kendi çapımda ilgilenmeye gayret gösteriyorum, yaklaşık 2,5 yıldır gitar ile ilgileniyorum. Müzik ile ilgili de şöyle bir projeye girmiştik ancak devamlılığını henüz sağlayamadık: -Reklamını da yapayım gelmişken- www.Gitarinceleme.com . Sanırım böyle yani... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Memnnun oldum ozaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Eyvallah, bende. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Teşekkürler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hoşgeldin şeker Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 slm sana da merhaba attila iki t ile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hosgeldin dude Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hoşgeldin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Eyvallah arkadaşlar, hoşbulduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hoşgeldin.. aöf için eskişehire gitmenin nedeni devam zorunluluğu olan derslerden birini seçmiş olman mı? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Hayır, 19 yıldır yaşamakta olduğum 6 bin nüfuslu tatil ilçesinden(sadece yazları işlektir, Kaş) kurtulmaktı. Kurtuldum şu an ama bayağı bir mallık olduğu da fena halde dank etti kafama, ve beraber geldiğimiz arkadaşıma da tabii. İşin sevindirici yanı ise bir çizim kursuna başlamış ve Güzel Sanatlar Fakültesine göz kırpıyor olmamız. :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hoşgeldinn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ShadowFax said: hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gezmek için şehirmi değiştirilirmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Evet, tek derdimiz gezmekti zaten... Sen doğumundan itibaren tüm yaşantın boyunca 6 bin kişilik bir ilçede yaşa, ondan sonra yaşadığın yer hakkında biraz düşün ve ne kadar daha tahammül edebileceğini o yere kestir. Anlatılmaz yaşanır bir durum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 aynı durum bende de mevcut. bursayı tr nin 4 büyük kenti gezerim diye tercih ettim ama o kadar da büyük değilmiş. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Eskişehir'de bayağı bir küçük, şehrin iki farklı ucunda olan iki üniversite arasını basketbol oynamak için gece 10'da -1 derece soğukta yürüyerek geçebiliyoruz mesela. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.