tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kıvançda bakide benden olmadıkça oynamıcak adamlar kaptan, Engin yalan olmuş bu arada, Cemi getir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ok cem bizden olur dengeleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Baki'ye karsi oynamak isterim :) zevkli olur. Ama ilhan'i istiyrm ben. Emrah gene golun olamicak bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kendi kalesine atar askdgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ha kıvanç'i simdi hatirladim lan. Winning kivanc degil mi spektakuler golcu :D o adami ortada focuslayan bi defans olsun ben de baki'yi tutarım. Bu mac vole/rovasata golu var eser'e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Fizboz'un yazdigi kadrolarla olmaz. Cem bize geliyor, onlarda engin olmayacak. Ortasahalari cöktü suan. Öncü'yü veririz heralde karşıya ama yine ortasahamiz dövüyor. Zevkli mac olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kivancin normal golu yok ki zaten aahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ya benim yerime cem geldi mi baya abzürt bi orta sahanız olacak, bi de çok koşan adam olacak sizde. takımları çok dağıtmadan onun içinden çıkamayız muhtemelen de, sertaç-saygın değişebilir bence. muhtemelen ayrılmak istemeyeceksiniz de çok bi çıkar yol da aklıma gelmiyo. öte yandan kaleleri de değişebiliriz, baya baya savunmaya kapanırız en olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 EZDİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yenerdik ama süre yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İnandın mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 öncü belimi kırdı. çok hor kullandı beni askdghas bide bacağımda bi morarma var yeni farkettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kusura bakmayın gençler 2 bomboş gol kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: öncü belimi kırdı. çok hor kullandı beni askdghas bide bacağımda bi morarma var yeni farkettim lan Onu ben yapmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ne bilim arada kaynamış sağlık olsun acıyo ama baya lan topalladıydım o değilde çok iyiydim dimi emrah ? en iyi bendim yani açık ara. ben olmasam nah yenerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Pha said: Kusura bakmayın gençler 2 bomboş gol kaçırdım. ben iyiydim. daha önce de bu hissi yaşayanlar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 güzel maçtı ben baya keyif aldım iki takım da yerden tıkır tıkır oynamaya çalıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Orta sahamız olsaydı iyiydi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 BiTcH_oFBaT said: Pha said: Kusura bakmayın gençler 2 bomboş gol kaçırdım. ben iyiydim. daha önce de bu hissi yaşayanlar oldu hizli aciliyon sen, ondan kazaniyon. geli$ine $ut cekin buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bence zevkli maçtı, kesin bir üstünlükte yoktu karşıda, maç uzasa belki çevirebilirdik, ama gerçi rakip de biraz bıraktı sonlara doğru. Çok gol oldu ama bu aldatıcı bence, gollerin çoğu baya güzeldi. Rakibide tebrik ediyorum herkes iyi oynadı bence. Bizim takımda da Öncü muhteşemdi. Güvenç, Emrah ve Cem orta sahayı sürekli kontrol etti. Eser'inde çıkardığı birkaç pozisyon vardı. Ben baya eğlendim, kaptan sende hoşgeldin tekrar, geldiğin ilk maçtan kalite arttı valla :D Yazın yaptığımız maçlardan kalma bir resminlede karşılayalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 who the fuck is that fat kid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Which one? :P Kalitenin arttığını ben de düşünüyorum. +1 olan Benhur da iyiydi defansta.Hem fazla biçici bir adam da değil. Kermit kötü değildin ama ilk defa bu sistemle oynadın diyebiliriz sanırım. Adapte oldun çabucak. Önceki maçlardaki gibi sıyrılamadın belki ama kötü olduğunu göstermez. Diğer takımda Öncü ve Saygın çok koştular.Zaten bizim ortasaha arkasında çok boş alan vardı.Benhur'un kritik anlarda önlediği pozisyonlar ve Cem'in skor anlamında takımı sırtlamasıyla kazanmayı bildik. Kaptan hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 welcome back basgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar