Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2011.3

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

ya benim yerime cem geldi mi baya abzürt bi orta sahanız olacak, bi de çok koşan adam olacak sizde.
takımları çok dağıtmadan onun içinden çıkamayız muhtemelen de, sertaç-saygın değişebilir bence. muhtemelen ayrılmak istemeyeceksiniz de çok bi çıkar yol da aklıma gelmiyo.

öte yandan kaleleri de değişebiliriz, baya baya savunmaya kapanırız en olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence zevkli maçtı, kesin bir üstünlükte yoktu karşıda, maç uzasa belki çevirebilirdik, ama gerçi rakip de biraz bıraktı sonlara doğru. Çok gol oldu ama bu aldatıcı bence, gollerin çoğu baya güzeldi. Rakibide tebrik ediyorum herkes iyi oynadı bence. Bizim takımda da Öncü muhteşemdi. Güvenç, Emrah ve Cem orta sahayı sürekli kontrol etti. Eser'inde çıkardığı birkaç pozisyon vardı.

Ben baya eğlendim, kaptan sende hoşgeldin tekrar, geldiğin ilk maçtan kalite arttı valla :D Yazın yaptığımız maçlardan kalma bir resminlede karşılayalım seni

Sosyal ağlarda paylaş

Which one? :P
Kalitenin arttığını ben de düşünüyorum. +1 olan Benhur da iyiydi defansta.Hem fazla biçici bir adam da değil. Kermit kötü değildin ama ilk defa bu sistemle oynadın diyebiliriz sanırım. Adapte oldun çabucak. Önceki maçlardaki gibi sıyrılamadın belki ama kötü olduğunu göstermez. Diğer takımda Öncü ve Saygın çok koştular.Zaten bizim ortasaha arkasında çok boş alan vardı.Benhur'un kritik anlarda önlediği pozisyonlar ve Cem'in skor anlamında takımı sırtlamasıyla kazanmayı bildik.

Kaptan hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...