BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ee bu yagmur ne simdi? Anlasildi ki emrah da defansi pek sallamicak. Haha aci git gide buyuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Yok ben defans yaparım çıldırmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 nedir durum? Kalede miyim oyunda mı? Adsm lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 benim ayarlamayı düşündüğüm adam yalan oldu aranın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben adam ayarlayabilirim, ama burakda gelirse 1 kişi fazla olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 burak gelmicekmiş gibi hesap yap sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 beyler kuaföre gitmem lazım kusura bakmayın gelemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 lol gökalp=) olm burak kim ya, ben anlamadım olayı ehu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tolganın arkadaşı galiba bende kimin arkadaşı çözemedim ama olay şöyle oluyo biz burda kadroları ayarlıyoruz 8v8 diyoruz, sahaya bi gidiyoz bi anda burak summon oluyo. haydaa diyoruz 9v8 oynuyoruz genelde. kim çağırdı bilmiyoruz. ama tahmin ettiğim kadarıyla tolga iyi kalpli bi arkadaş olduğu için, burdak bunu arıyo "maç varmı bu hafta, yer varsa bende geleyim" diyor. tolgada abi yer yok diyemediği için" gel abi var yer ayarlarız her türlü" diyo. adam kırmak istemiyo. öyle bişiler oluyo sonra bi takım fazla oynamak zorunda kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahah bu arada bizim cem yer varsa gelirim dedi buraya yazın adam bulmadıysanız onu getiriim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 neyse kadroları ben ayarlamadığımdan ben bi duşa girip yola çıkayım malüm yağmur + trafik ben 3 saatte oraya zor gelirim askdhgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 toranın arkadaşı, zamanında tora numaramı vermiş hem adam eksik olursa çağırayım diye, bi kaç hafta önce bi gün aradı sordu abi maç var mı die bende var dedim, sonrasında hep oto geldi zaten Edit: ben adam ayarladım bu arada kaptan,diosan cem gelcek söliim iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu haftaya kadar hep geldi mi abi haber verseniz de vermeseniz de geldi mi hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben daha bugüne kadar çağırmadım,muhabbetimde az,tora bi gün çarşamba maçına getirmişti,ondan sonra onlarada geldi çarşamba maçlarıda 9v8 oldu Esere sorabilirsiniz. Adam gayet iyi bi insan bu arada,iyide oynuyo,işler böyle yürüyo die zannedip kendisi direk geliyodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 orası muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Benim arayıp aramadığıma diyosan muamma, öyle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 şimdi serensiz 15 kişiyiz doğru mudur? adam bulan yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tolga buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tolga senin +3 hangi mevkilerde oynuyo 3 kişiyi mevkileriyle ve nasıl oynadıklarıyla yazabilirmisin sana zahmet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Kaptan benim artılar; Baki, kıvanç,engin Baki forvet, bugüne kadar birlikte oynadığım en iyi forvettir. Kıvanç forvet, iyi oynar, Engin'i tanıyosunuz çoğunuz, koşamayan ortasaha/forvet En son Engin'i ayarladım, Cem'i getircem diyorsan iptal ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Carsambalari da ayni durumu yasadik hep. Direk geliyor adam. Son 1-2 aydir geliyor sanirsaam ya da daha fazladir. Ama Tora burda oldugu surece hep o iletisimdeydi. O gittikten sonra kontrolu kaybettik. Belki bu carsambadan sonra bugunde gelmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yok söylendiyse hayır demek olmaz=) ben cem'e adam ayarlanmadıysa alırım demiştim, zaten söyledim adam bulundu diye sadece kadroları yaparken kim nasıl diye bakıcam ondan sordum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Cemle enginin defansif acidan pek bi farki yok zaten. baki dondu demek vaaay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kıvanç bizden olsa engin-baki-görkem seninle aynı takımda olsa sorun olur mu kıvanç ne der yani ya da baki de gelebilir bize, 2 forvetten birini alalım diye şey ettim bi de onların kondisyon iyidir ezer geçerler bizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bitch_ofbat (kale) öncü cava+1 wish cava sertac kermit patpoker babacum (kale) tolga khelben dracos engin kıvanç baki pha olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar