Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yok görkem yazıyo zaten orda. +2 var tolga'nın, onların kimlikleri henüz ifşa edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 dreagloth said: 1- tolga nın artısı dracos (görkem) değil mi? 2- eğer öyleyse, forum üyelerine artı demeyi bırakın 3- yazmadan mesajları tam okuyalım. o diilde eser oyuna geçsin görkem kaleye geçsin, olmaz mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 benim +1 defans tolganın +ları bilmiyorum ama olmadı değiştiririz, ayırırız ben öncüyü bize alıcaktım da emrahla beraber olmasın diye koydum bize gelse daha iyi olabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 işçi koşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 hakan - gökalp deişsin o zaman, ben de forvete ^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ilerde geç yanıma seren gol kralı yapayım seni beni niye atıyon karşıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ok adam ileri gec dedi ok adar yoldan geliyo, kırılmaz. ben ilerde oynuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 geyik yaptım lan istediğiniz gibi ayarlayın o kadar yol geliyosak istiyozda geliyoz yok öyle öncelik sahibi olmak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 abi, şimdi benim dizimdekli nükse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 dizine sıçarım son gün satış olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gencler, satis degil ciddi anlamda kotuyum. boynum tutulmustu cuma, ama inanilmaz bir tutulma yani dogrulamiyordum. dun biraz gecer gibi oldu, o yuzden maca hic gelmemeyi dusunmedim. ama bugun kalktim, ayni cuma gunku gibi. oluyorum valla. yerime birini bulun pls :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 var mı artısı olan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 İldenizi kaleye koyalım da maçta bıkbık etmesin dizim diye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tolga burak'ı çağırabilir yaw, adam habersiz habersiz her maça geliodu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Burak gelir ki zaten haber verdiyseniz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Burak kimse haber vermediyse gelir,ben çarşamba maçı için msg atmıştım, bi daha girmek istemiyorum bu işe, yer yoksa eğer biri arayıp sölesin,gelir çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 yer var işte, ben gelmeyince. bugün güvenç başgan konuşur artık o zaman. gelmek istiodum güvenç başkanın sahalara geri dönüş maçına ama kısmet olmadı. sen yer var abi bugun gelir misin die msj atsana tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Ben atmam, çarşamba eskiler döndü die msg attım cevap vermedi adam bozuk muhtemelen bana, ben atarım diene telefonunu ömden atarım, ama ben kesinlikle söylemem, diosanız evet 1 kişi fazla olmaya razıyız yada gelmemesi riskini alıyoruz orası beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ahahah onun tripini cekeceginize 8v7 olsun daha bile iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bizim kadro ben,görkem,benim+2,öncü,hakan,kaleci olucaksa ben 7 oynamayı kabul ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Herkes maca baslarken dedigi pozisyonda oynasa benm icin ok. Ama 15 dk sonra kopuyor olay. Ayrica guvenc murat ve sertac in ayni oldugu takima defans koymazsaniz o takim kalecisi cildirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Bro sen herşekil bizden olmadıın takdirde çıldırcan, en azından bende olursan önünde ben dururum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bengay tedavisine başlandı yazıyor ntvsporda fizban icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Amma abarttınız ya niye çıldırsın kalecimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 gel lan maça, sürüver bişiler gel=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar