tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ilanı bir arkadaşım isteği üzerine açıyorum satan ben değilim, Kasım ayında teknosadan alınmış Samsung B5722 dokunmatik Cep telefonu çift simli 2 yıl garantisi varmış, 300 TL istiyor. ilgilenenler bana mesaj atsın ben yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 O bayandanı silmezsen ağır troll olur bu konuda gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 abi hakkatten bayandan olunca noluyor yani biz erkekler herşeye sorumsuz ve özensiz davranan yaratıklarız yani öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yok canım patiler efendi insanlar :) yani temiz kullanılımlı diye yazdık bayandan diye trollemesinler saçma sapan derken başladı :) ilk mesajdan sonra hemen edit, tamam normal cep telefonu temiz 1 ay kullanılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Yalniz teknoloji konusunda erkekler cok daha hassas. Gadgetlarimiza cok daha fazla deger veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 troll falan değil başlığını meşgul etmekte istemiyorum ama bu tür konulara tepki göstermeden edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Erkekler bence de daha temiz kullanır böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ters ayaktan başlanmış konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 demek ki bende bir sorun var! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 neyse dağıtmayı konuyu yaw tamam sildik işte bayan felan kalmadı bildiğim normal temiz kullanılmış cep telefonu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bayandansa 500 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yok bayan mayan erkekten 300 tl varsa alan konussun almayan gölge etmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar