tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 excalibur alb de level 6 wizardim oldu =P şimdi guild ariyom hangi guildi tavsiye edersiniz ve nasıl girebilirim[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hemen alıcam seni bekle bizimkine alırım ii guilddir aile gibi :) her türlü ihtiyacın karsılanır :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ben oyundayim shuan nick krakilin sen diilsin galba[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 giricem birazdan[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hocam birak el guild lari.. gel pasa gibi turk guild i kurduk. merak etmesin bazilari bizde karsilariz ne ihtiyacin varsa...... ps: durlag ayip oldu.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yav oynayannar bana bi oyunda mesaj atsin lutfen bide nasil friend liste adam eklicem[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ayrica lvl 8 olduım=P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 /friend NAME dersen eklersin[hline]UYKUM VAR!
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hala bi guilde giremedim[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 item nasi satacam[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 merchant i sec item i mouse cursor a al shift+s yap[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bekle gelip aliyorum seni turk guild ina.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping)
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 NEsi ayıp oldu abi nedir yani ben milleti bizim olduumuz guildimdde toplamaya calısıyorum ..Sizin guild ebizimkini dver tartısması yapmıyorum lalu; bu aralar acayip oldun yahu kim ne dese sanki sana taş atıyo olarak alıyorsun....Oyun abi bu ...[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 The Ottomans =oP[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Sidartha lvl 48 Bard Hurem Sultan Cleric, The Ottomans Guild.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ayip oldu diyene bak, cay demle :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Aha kesin bu gece buralarda kıyamet kopacak gene[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ya topic fln kitlemek istemiyorum, o nedenle olayı uzatmayın.. kim hangi guild'e girmek isterse girer.. kimseye emrivaki yapmayın lütfen, guild'inizi, misyonunuzu, kaç kişi olduunuzu vs. anlatırsınız gelmek isteyen olursa gelir.. isterlerse alırsınız.. O nedenle lütfen burada senin guild'in benim guild'im muhabbeti yapmayın..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Öne çıkan mesajlar