Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.Msn Pati buluşması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benıde ınvıtelayın barı yapcak bısey yok bugun muhabbet edelım Yarında ısım yok pek yanı sabah uyanma derdıde yok sız benıde invitelayin[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

[Bu mesaj Cico tarafından 31 Ağustos 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dınlerız babcum senımı kırıcaz eheh[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
Tmm aldım ben herkesı cıkan cıktı varsa gelmek ısteyen versın msn[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
2. Msn Faciası tamamlandı 4 kısı dvm edıo :P[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
Sıır veya kafıyelı soz yazmak ısteyen gelsın aksam aksam tobe :p[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
19 kişi girdi bilgisayar kitleniyodu buluşmaya veda etmek zorunda kaldım[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Mesaj tarihi:
Kalabalık bozuo bızımkı 3 4 kısı yetıo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================

Mesaj tarihi:
vay 2. doplaşmayı yapıyoruz.
dünkü berbattı yaw 20 kişi :) bugünkü daha ii[signature][hline]usstan zhal malar chath...xuil chath
Heffer, 22 Ağustos 2004 01:09'da icq'dan demiş ki:

pink metalse bende illithidim zaten
  • Yeni Oluştur...