Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.Msn Pati buluşması


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet dün patinin olmadığınından sıkılmış olan pati grubu msnde toplandık.. baya kişiydik 16 falan bulduk hatta bi ara ( makinası göçenler hariç :P)
herkes bi ayrıydı dün hele praw hiç anlatmıyorum.. praw bambaşkaydı dün resmen.. mafetti saatlerce bizi :D
ben ss alamadım bu özel günle ilgili ss alanlar varsa koysun lutfen :D[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
Mesaj tarihi:
Beyler bu konusmaları her aksam yapak bnce =) bole pati cokuce fln deil di mi?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
zhuahuahu bilmiordk ya=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
aç kaldık aç! marmaris büfede açmadı bizde makarna yaptık ama berbat kokuyodu arkadaştayım nooldu anlamadık çöpe döktük benim midenin icine edildi sadece kokusundan!!! sora uyuduk bugün söledik marmaris :) dün telefon kapalıymış siparişleri getiren adam kaza yapmış.. geçmiş olsun ne diim boşuna laf yediler o kadar..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?
arkada$: herşeyiöarghhh
Mesaj tarihi:
Ya yeter kardeşim bi giriyorum ortama 10 kişi var hepsi flodd yapıyor çat diye bilgisayar,msn göçüyor yeter be.!![signature][hline]Madcat..
Bana Candan Bir Kez AŞKIM
Diyen Mi Var....
Senden Başka....
Mesaj tarihi:
zuhahuauh kim flood yapior be =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
nette dolanıyom sakın sakın altta paso mavı ısık belırıyor cıkıyorum bırdaha bırı davet edıyor cıkıyroum bı daha davet edıyorum ensonunda msnyı kapadım[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu aksamki partiyye cagiririz baba=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

×
  • Yeni Oluştur...