Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 diş hekimi değil dişçi tavsiyesi olmuş bu.sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Rakı zaten işin esprisi... ama yine de akut pulpitis ağrısının NSAI ile geçeceğini sanmak kadar komik değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Gittim doktora bugün, Kaplama için diş hazırlanırken hassasiyet olmadığı için kanal tedavisinin daha önceden yapıldığını düşünmüşler (röntgen çekmek de akıllarına gelmemiş); meğer sinirler aynen yerlerinde duruyormuş. Siniri alınmamış dişin üzerine kaplama yapmışlar yani, antibiyotik falan verdiler; perşembe günü dişimde bir aksilik olmazsa kanal tedavisi yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 oha nasıl ya. tekrar kaplama yapılması mı gerekecek bi de ? eziyete bak ya. hangi dişçi bu oraya gitmeyelim aklımızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Oha uyuşturmadan diş çekmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Kanal tedavisi olmadan diş kaplanmaz diye bir durum yok bu arada... Kanal için de yapılmış olan kaplama illa atılmaz; kaplama sökülür, kanal ted. yapılır, kaplama geri takılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Alternatif olarak dişin arka veya ön tarafından sinirleri almak da mümkünmüş galiba bana dediklerine göre; ama kaplamayı sökerek mi yoksa sökmeden mi kanal tedavisi olacağım henüz bilmiyorum. sökülürse de aynı kaplama geri takılacak elbette; sadece işkencesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Al dişini Koy çuvala Al dişini Koy çuvala Salla salla vur duvara Salla salla vur duvara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ha bi de sor bakalım neden gereksiz yere antibiyotik kullandırıyorlar sana... Bir de şunu sor niye bana 3 gün bu dişin ağrısını çektiriyosunuz acil tedavisinin neden hemen yapmadınız... bakalım ne diyecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dasaaa said: ağrı kesicinin geçirmediği şeyi rakının geçireceğini düşünmek.. kuzum siz mağrada mı yaşıyorsunuz yoksa teknolojik gelişmelerden mi habersizsiniz? aldigin agri kesici genel, raki uygulamasi lokal o yuzden raki gercekten de ise yarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ayrica arda, twitter'da direct messages'a bakmayi ogren pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Rakı gerçekten de işe yarıyor En son lancelion diş ağrısı çekerken rakı önermiştim, önce iplemedi sonra duacım oldu. Gerçi onun duası işe yaramadığı gibi bide hayatımdan bikaç şey götürmüş olabilir tabi. Ama onun açısından işe yaradı rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sensodin kullanın. dişleri buyaştan pert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mum_Chamber said: ayrica arda, twitter'da direct messages'a bakmayi ogren pls gördüm lan, reply atmayı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar