Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gittim doktora bugün,

Kaplama için diş hazırlanırken hassasiyet olmadığı için kanal tedavisinin daha önceden yapıldığını düşünmüşler (röntgen çekmek de akıllarına gelmemiş); meğer sinirler aynen yerlerinde duruyormuş. Siniri alınmamış dişin üzerine kaplama yapmışlar yani,

antibiyotik falan verdiler; perşembe günü dişimde bir aksilik olmazsa kanal tedavisi yapacaklar.
Mesaj tarihi:
Kanal tedavisi olmadan diş kaplanmaz diye bir durum yok bu arada...

Kanal için de yapılmış olan kaplama illa atılmaz; kaplama sökülür, kanal ted. yapılır, kaplama geri takılır..
Mesaj tarihi:
Alternatif olarak dişin arka veya ön tarafından sinirleri almak da mümkünmüş galiba bana dediklerine göre; ama kaplamayı sökerek mi yoksa sökmeden mi kanal tedavisi olacağım henüz bilmiyorum. sökülürse de aynı kaplama geri takılacak elbette; sadece işkencesi var.
Mesaj tarihi:
Ha bi de sor bakalım neden gereksiz yere antibiyotik kullandırıyorlar sana...

Bir de şunu sor niye bana 3 gün bu dişin ağrısını çektiriyosunuz acil tedavisinin neden hemen yapmadınız... bakalım ne diyecekler..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

ağrı kesicinin geçirmediği şeyi rakının geçireceğini düşünmek..

kuzum siz mağrada mı yaşıyorsunuz yoksa teknolojik gelişmelerden mi habersizsiniz?

aldigin agri kesici genel, raki uygulamasi lokal

o yuzden raki gercekten de ise yarabilir.
Mesaj tarihi:
Rakı gerçekten de işe yarıyor

En son lancelion diş ağrısı çekerken rakı önermiştim, önce iplemedi sonra duacım oldu. Gerçi onun duası işe yaramadığı gibi bide hayatımdan bikaç şey götürmüş olabilir tabi. Ama onun açısından işe yaradı rakı.
  • Yeni Oluştur...