Pipet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ben anadolu lisesinde okudum ortaokulu da, bizde ayrı insanlar vardı bu işi bilen sırf rehberlik için. her okulda zorunlu sanıyodum bu olayı pardon ozaman :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 lisede vardı bizde bi tane bişey oldumu direk onun odasına gönderirlerdi oda işte böyle kitap okumaktan kafayı yemiş psikiyatristler gibi atıp tutardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ufak yaşta başlıyorlar.yılanın başını kucukken ezmek lazım bugun flash yarın cep telefonu.sonra lcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dediğin gibi gizliden çek çocuğu okul çıkışı. sonra allah ne verdiyse patada küte...şaka şaka. ama hiç bilmiyormuş gibi de yapma. iyi niyetini anlamayıp," salak bu hoca haha, farkında bile olmadı" diyebilirler. o yaşta çokca düşülen bir hata hocalarımızın bişiden anlamadığını sanmak. çocukla açık açık konuş. böylece hem utanır. hem de bi derdi vs varsa senin anlaman kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar