xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yaklasik 15 magazadaki modelleri web ortaminda subeler kendi aralarinda paylasim yapacaklar ve 3 ayri kategoriden olusmasi gerekecek her magaza icin. picasa web album de sanirim klasor icinde klasor olusturma durumu yok. bunun gibi ve varsa turkce ya da rusca dil destegi olan bir site daha var midir ? yuklu miktarda fotograf paylasimi olacak. misal : Sehir : Cheboksari Dublonko Bay Dublonko Bayan olarak iki ayri klasor acilmasi gerekecek bu subede. Kurk Bay Kurk Bayan olarak.. varsa bu sekilde ayrim yapabilecegimiz ve olursa 200-400GB gibi bir yer satin alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 photobucket vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hmm bir de fotograflari paylastigimiz da sadece biz gormek istiyoruz. asla disaridan baskasi gormemeli. bu sekilde secenek kesinlikle olmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 flickr. aylık 100 fotoğraf koyabiliyosun ama sadece son 200 koyduğunu gösteriyor. albüm albüm düzenlemek ve private yapmak mümkün. pro hesabı açmak istersen yıllık 25 dolara ciddi manada sınırsız kullanabiliyorsun. Fotoğraf başına 10mb sınır var tabi yine maks. 1 yıl sonra kaydın bitince gene son 200 fotoğraf gösterimde oluyor ama eski fotolar silinmiyor. ne zaman tekrar 1 yıllık üyelik almak istersen o zaman tekrar her fotoğraf olduğu gibi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bu subeler arasi model paylasimi icin gayet mantikli gozukuyor sanirsam. Inceleyeyim. Varsa yine aklinizda olan ya da denk gelen. Paylasin. Alternatifler olsun ki ona gore kayidi olusturayim ve tum sube yetkililerine linki atayim. Kullanmaya baslayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 photobucket'i de private yapabiliyorsun. sen link vermedikçe görmüyor kimse. ve foto sınırı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Album olusturma ve album ici klasorleri olusturma secenegi var mi acaba ? Su anda telden girmek zorunda oldugumdan tam anlamiyla bakamiyorum. Rica etsem inceleyebilir misin? Saol simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 albüme alt kalsör var kullaıyorum da alt klasöre alt klasör var mı bakıyorum şimdi evet o da var. hatta 4-5 kademe açabildim daha da denemedim. albümü yaratırken de private seçiyorsun oluyor bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 al bi host, at oraya resimleri, gerekn girsin baksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Sirketin serverini mubayeye cikan satin alma ekibi kullanamiyor. Zaten orada on binlerce model. Hem subeler arasi hem de mubayeye cikan satin alma ekibini icin guncel olacak. Cunku artik ipad de girdi isin icine gittikleri yabanci ulkede internete girip tik diye ona gore mali sececekler. O zaman photibucket ten tek bir hesap yaratip misal 15 subeye onu verip insanlar girecek ve halledecek. Cok guzel oldu. Tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar