loop Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Jeeztro said: loop said: Pve den uzak geçen yıllarıma son vermek istiyorum. Hem tank olup hem bg-arenalarda akmak istiyorum. Dk yımı yoksa warrior umu önerirsiniz ? Ya da paladin ? Warrior oynama en kötüsü şuan o, tabi sonraki patch nolacağı belli olmaz. Zaten şöyle bir şey var, warrior a genelde 1 verip 2 alıyolar galiba. Sürekli forumlardaki muhabbetlerden edindiğim intiba o. En iyisi uzak durmak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Aynen, özellikle expansion başlarında überiz. Hiç şaşmaz bu fakat gear levelın artmasından sonra damageı birşekilde düşürmek için nerfe gidiyorlar. O kadar nerflendik mesela, pve için konuşuyorum her fightda birinciyim bizim guilde göre. Gerçi karşımda hunter,mage,warlock oluyor genelde. Hepsinden ikişer tane olunca. Başka class yok alacak. Ama gayet tatmin edici end game gearla. PvP' de kötü ama. Tanklığı da sanırım aralarında en zevklisi. Adam gibi bir race seçersen özellikle, ben salak gibi gnome a çevirdim karakteri, shieldimi bile göremiyorum fightlarda. PvE için warrior çok zevkli tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 frost oynamayı denedinmi? en rahat solo healer kesen class sanırım kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Sanırım konuyu açan arkadaş hala dk oynuyorsa fikrini değiştirmiştir, 5 yıldır oynuyorum ilk defa bi karakterle pvp de full memnunum.. Nerf son büyük patch de nerf gelmediğine göre, korkmamıza gerek yok değil mi blood dk lar olarak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Loop, *Vengeance is no longer triggered by receiving damage from other players. küçük nerf mi şimdi bu?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 büyük nerf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bi DK olarak Blood DKlardan ben bile nefret ediyom lan oynamayin olm blood alla alla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Valla 5 yıldır doyuramadığım pvp hevesim bir kaç haftada bitti nerdeyse. 2 aydır girmiyordum , üzerimde enchsiz gemsiz s10 set var, yine bg de boss gibiyim :) Harbiden çok op blood dk :) Artık ufaktan pve ye yönelme zamanı geldi galiba. Pek wotlk sonrası hiç bir dungeonu raidi bilmediğim için tanklık yapamam, peki melee dps olarak yeteri kadar zevk alırmıyım, ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 valorlarla cek itemlari gir tankla bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Dostum, dediğim gibi pek pve tecrübem yok, o yüzden çabucak sıkılmak istemiyorum, en zevkli rol hangisi diye sorsam ne dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ben tank derim. zaten DK tankı acaip basit halledersin bişeycik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar