fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çirkin acayip sdlkfjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fede said: benim de olmadı. sanırım aynı sebepten çocuğumuz olmadı şükrü. çocuğumuz diyince de bi acayip oldu. türkçedeki iyelik eklerine bi ayar çekilmeli ikimizin de erkek olmasindan dolayi olabilir, cocugumuzun olmayisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 iyi orta gol getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fede sona eklediğin sfsdfs ler dasaaa ya yaptığın eleştirinin acımasızlık boyutunu düşürmüyor. belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bişey demedim lan sen de hemen ortalığı kızıştırma gerekirse seni de eleştiririm sfdlslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fede said: çirkin acayip sdlkfjslk kötüymüş yahu.. çocuklar.. kovuldunuz. richmond! sen özellikle. git server odasında takıl bundan sonra. garip garip şeyler yazıyorsun zaten bak hâlâ bakıyor! garip garip bakıyor bi de ya fede'nin düşüncelerine değer veriyorum ben arkadaşım. kovdum yazar takımını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fede said: sfdlslk hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sanırım pati tarihindeki en kötü alıntılardan birini yapmış bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar