ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gümrükte çıkabilecek sorunlar neler? Ne kadara kadar izin var? Yoksa yasak mı toptan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 balık yesene abi proteinden bol ne var kırmızı et gibi şişirmezde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yurtdışından protein mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Abi benm öyle şeylere ihtiyacım yok :) Arkadaşım alacak kendisi biraz azman ve gelişemiyor daha fazla body ile. Buradaki supply'larda çok pahalı geliyor falan. Yurtdışından almak istiyor. Bilgisi olan varsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Abi yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 iherb.com bodybuilding.com bunlari bilmiyosa body falan yapmasin, cekilsin kenara wow oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bilgim var biraz da o iş çok sakat gümrükteki adamın kafasına göre bazen hiç sorun olmadan geçiyo bazen de astarı yüzünden pahalıya geliyo.Yurt dışına çıkan arkadaş varsa alır 10 lb lik 2 bidon proteini(4,5 kilo falan) getirir hiç bir sıkıntı olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 şurda gümrük ve iherb hakkında bir şeyler yazmıştım: http://forum.paticik.com/read.php?32,5202488,5214684#msg-5214684 normalde iherb'ten istenenler, o başlıkta söylediklerime dikkat edildiği sürece sorun olmadan geçiyordu ancak aralıktan beri sıkıntı var. gümrükte garip işler oluyor. anladığım kadarıyla supplement distribitörleri atatürk hava limanındaki gümrük görevlilerini kafalamışlar, supplement sitelerinden gelen kargoları görünce içindekilere, yönetmeliklere falan bakmadan aslında ithalatçı firmalar için geçerli olan bi gümrük mevzuat maddesini bahane gösterip siparişleri tutuyorlar. bir iki yerde içinde iherbten söylenmiş kozmetik siparişlerinin bile durdurulduğunu okumuştum. içinde besin maddesi yok diye gidip söyleyince bırakmışlar kargoyu ki normalde o kargoyu tutmak için en azından bi içindekilere bakmak lazım. gönderenin iherb olduğunu görünce faturaya içindekilere falan bakmadan direk tutmuşlar. ve yapılan tabii ki yasal değil. ankarayla gümrük bakanlığıyla yapılan konuşmalar yazışmalar falan yayınlanıyordu bodyforumtr'de. onlar da böyle bir şeyin olmaması gerektiğini söylüyorlarmış. dilekçe yazın hallederiz noktasına gelmişler anladığım kadarıyla bakanlıktakilerle de. baya baya illegal işlemler yapılıyor AHL'de. zaten en son rüşvet falan olayları da patlamıştı aynı dönem, gazetelere manşet olmuştu falan. iherb bi ay süresince yolladığı siparişlerin tamamı tutulunca artık göndermemeye başlamış. durum hallolunca tekrardan gönderirler herhalde ama bu yakın zamanda olur mu bilmiyorum. benim de protein bitmişti, arkadaştan 600gr'lık gnc aldım. o da bitmek üzere. bakalım ne yapıcam artık, yurtdışına gidenlere de git 2.5kg'luk protein getir diyince ayıp oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 türkiye cukkariyeti işte. benim de stoklarım tükenmek üzere sipariş vermem lazım ne yapıcam bilmiyorum. geçenlerde takılan bi pakedimi almaya gitmiştim, paketlerin durduğu bölümde supplement store açacak kadar paket duruyodu öyle takılmış vaziyette. artık daha zor işte şöyle böyle bişiler gerekiyo artık bi daha getirtirsen falan dmeişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Kemarlos said: türkiye cukkariyeti işte. benim de stoklarım tükenmek üzere sipariş vermem lazım ne yapıcam bilmiyorum. geçenlerde takılan bi pakedimi almaya gitmiştim, paketlerin durduğu bölümde supplement store açacak kadar paket duruyodu öyle takılmış vaziyette. artık daha zor işte şöyle böyle bişiler gerekiyo artık bi daha getirtirsen falan dmeişlerdi. abii bb.com dan alsaN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi zaten ordan alıyorum ben genelde. ama şimdi alıcam siparişi vericem fedexle bide takılırsa bi ton laga luga :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.netrition.com/ burayi denediniz mi hic? benim arkadaslar hep burdan getiriyorlar sorunsuz. yani son zamanlari bilemicem ama baya bi getirdiler gecmiste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 netrition'dan da sipariş verdim. orası da güzel. ya hangisi daha ucuza geliyosa işte. Orange Triad kullanan var mı arkadaşlar? İçinde joint complex olması benim aklımı çeliyor ama değerleri animal pak ile karşılaştırdığımızda, 2si arasında benzer içeriklerin bazılarında saçma uçurumlar olması almamama sebep oluyor ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben ilk defa bb den sipariş verdim iherb sorunludiye, ups ile yollattım bakalim bugün kargolamıslar takilma durumu falan umarım olmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 hiç belli olmuyo o işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 LuNiZ said: http://www.netrition.com/ burayi denediniz mi hic? benim arkadaslar hep burdan getiriyorlar sorunsuz. yani son zamanlari bilemicem ama baya bi getirdiler gecmiste.. sorun gümrüklerde. besin takviyesi, protein falan görünce direk el koyuyorlar. sipariş verdiğiniz yer farketmiyor o yüzden. LukeSkySprinter said: ben ilk defa bb den sipariş verdim iherb sorunludiye, ups ile yollattım bakalim bugün kargolamıslar takilma durumu falan umarım olmaz? bb.com'da gümrükte takıldığı zaman paranın bir kısmını geri alabiliyordun sanırım. en kötü ihtimalle onu zorlarsın ama geçme ihtimali bence çok yüksek değil. bodyforumtr'de 30-40 sayfalık bi başlık var orada konuşulmuş baya olay. yeni yazı geldi kesinlikle geçirmiyoruz gibi şeyler söylüyormuş gümrük memurları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Valla supplement konusu artık hiç belli olmuyor değil, gayet belli. Ne yazıkki direkt takılacak o paket. Durumun genelini şurdan takip edebilirsiniz ; Bodyforumtr Gümrük Sorunu Özetle şu an tarım ve sağlık bakanlığından raporunuz yoksa getirttiğiniz o ürünler paşa paşa takılacak. Siz de paket değeri-içeriği farketmezsizin ordino/depo/pul ücreti adı altında 150+100+40 lira minimum ödeyip, üstüne her kalem için lab testi sonucu alıp malınızı geri almaya çalışacaksınız. Yani almayacaksanız ve kargo ücreti size girecek şekilde paranızın %60'ını en fazla geri alabileceksiniz. Fedex/DHL express/UPS artık bu durumda. Ülkeye 4 günde girer aynı gün takılır. Sonra kabus başlar. Ptt Gümrüğüne gelen DHL global/airmail'de ise şansınız yaver gider adamı kafalarsanız %20 gümrük ödeyip veya sınırı aşmıyorsa 2,5 lira gümrük pul parası ödeyip alacaksınız. Bu da 4 hafta min. kargo süresi sonucu oluşan durum. Şu an kesinlikle supplement sipariş etmeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Hayda benim acil supplement ihtiyacım vardı bodybuilding.com dan sipariş verdim şimdi %100 takılıcak mı benim kargom? Bu sitede keşke iherb gibi uyarı notu olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Valla çok ufak bir paket değilse ve gümrük memuru hata yapmazsa takılacak o paket. 1-2 haftaya mevzuat bu konuda kesinleşecek diyorlar ondan sonra yazarım tekrar durumu ama şu an geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Lanet olsun diyorum o zaman,keşke daha önce görseydim gümrük sorunlarıyla ilgili postları. 2.5kg ağırlığında bir paket. Ve bursadayım gümrük için gidip uğraşamamda ne yapabilirim sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 tanıdık araştırabilirsin. başka da bişey yapamazsın mlsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mathias said: Valla çok ufak bir paket değilse ve gümrük memuru hata yapmazsa takılacak o paket. 1-2 haftaya mevzuat bu konuda kesinleşecek diyorlar ondan sonra yazarım tekrar durumu ama şu an geçmiyor. Dostum peki sen gümrükte mi çalışıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gümrükte değil de gümrükle çalışıyo olabilir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 mevzuat dediği an beni benden aldı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar