FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Tek kisi degil abi kardesimde var 2 kisiyiz, gelin hadi bekliyoruz.Bide 2miz 9-10 kisi gucunde filaniz yani ole bi guc yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 En iyisi Vay ak' ye gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Otrivine said: Ally çok kötü, çocuk musunuz? nesi kötü açıklarmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 oyun cıktıgından beri horde oynuyorum çoluk cocuk horde olmus dıyorlar pekte farkında değilim etrafımdakiler benle yaşıt etkilemiyor çok ama bloodelf vakası çok iğrençti geçti bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Lind3r0th said: oyun cıktıgından beri horde oynuyorum çoluk cocuk horde olmus dıyorlar pekte farkında değilim etrafımdakiler benle yaşıt etkilemiyor çok ama bloodelf vakası çok iğrençti geçti bitti abi ne dion? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Madcat said: Alıntı Lind3r0th oyun cıktıgından beri horde oynuyorum çoluk cocuk horde olmus dıyorlar pekte farkında değilim etrafımdakiler benle yaşıt etkilemiyor çok ama bloodelf vakası çok iğrençti geçti bitti abi ne dion? grinning smiley Bi ara onune gelen belf pala aciodu onu dio heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tbc ciktiginda belf acti herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Şimdi de ortalık worgenden geçilmiyor. BGler falan kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ama worgen warriorın falan animasyonları çok gaz ya. açası geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 e dk geldiğindede herkes dkya abanmıştı lfg de dk dışında class bulunmuyodu yeni ne gelirse abanıyo insanlar normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 guildin adi guzelmis cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hacı ben bloodscalp'deydim, faction change ve migrate atarak geldim guildinize katılmak için. kimseyi bulamadım. en son ulaştığım eleman da "abi onlar horde oldu bu server'da" dedi. aliyim 45€. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Murtaza said: hacı ben bloodscalp'deydim, faction change ve migrate atarak geldim guildinize katılmak için. kimseyi bulamadım. en son ulaştığım eleman da "abi onlar horde oldu bu server'da" dedi. aliyim 45€. haykırarak kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Murtaza said: hacı ben bloodscalp'deydim, faction change ve migrate atarak geldim guildinize katılmak için. kimseyi bulamadım. en son ulaştığım eleman da "abi onlar horde oldu bu server'da" dedi. aliyim 45€. eaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Böyle de duyarsız elemansın işte. Hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 heh bende mage i geçirmiştim, 4-5 gün giremedim demek böyle oldu. Neyse main en azından horde güzelcene sövebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Murtaza said: Böyle de duyarsız elemansın işte. Hey yavrum hey. euro da çok yükseldi ya off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 verin lan adama parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 virmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar