yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tommy Hilfiger bir parfümü için facebook'ta yarışma başlatmış ve buna göre en çok oy toplayana gibson marka elektro gitar ve ilk 20'ye giren diğer kişilere parfüm hediye edecekmiş. normalde açmayacaktım böyle bi topic ama başından beri birinciliğini koruyan arkadaşa tüm oy toplanan yarışmalarda olduğu gibi bayan bir kullanıcı dadanmış, oy farkı baya azalmış. Ben de bir kıyak geçme manasında sizin de yardımınızı isteyeyim dedim. 2 kere tıklayacaksınız o kadar. Bütün gün nelere tıklamıyoruz ki helal olsun tıklayayım tabi demenizi bekliyorum bu noktada8-) http://apps.facebook.com/loudenough/bilgiler.html?profileid=146&ref=nf şu anda 1.sırada, "akın apaydın" beğenin gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu application olaylarına sayfaya falan kıl oldum ctrl w ile kapattım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oo gibson varsa ben de katılayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yarın mı ne bitiyor boşuna katılıp efor sarfetmeyin bence :P oy verin gari kim bilir ne dandik aplikeyşınlara girişmişinizdir bu da yemez sizi :D hadi hadi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gitarın da en olmayacak yerine tommy hilfiger yazmışlar üzüldüm, yedigün gameboy veriyodu o da kocaman kocaman ortasına yedigün logosu yaptıştırmıştı okula götüremezdim sırf o yüzden D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bu topiği mayhem in açmasını beklerdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yakın arkadaşım diye bahsettiği kişi mayhemdir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mayhem olsaydı açık açık söylerdi utanmazdı hadi bi yardımımız dokunmuştur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben de utanmadan açık açık söyledim ama mayhem değilim dsfg kendi işim olsa öyle yazar daha çok destek alırdım açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oyladım da, parfüm kazanırsa bana passlasın ama söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 fark azalmış yanlız baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kız geçmiş fark atıyor yavaştan yazık yav http://apps.facebook.com/loudenough/bilgiler.html?profileid=146&ref=nf abi oy verin nolur :D kazanılan gitar parasıyla ravenloft adlı amatör bir gruba ekipman alınacakmış muhtemelen kız kazanırsa gider kot pantolon çanta ayakkabı falan alır kısmetiniz de olmayacağına göre... akın'a oy verin :D bi de kız olduğu da malum yani. Yetti bu kız hesabıyla ödül kazananlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 verdim de yalan olmuş bence o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Face'im yokta sen çok kral bir arkadaşsın. Gitar kadar güzel bir hediye daha yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 50 oy farkı var 20 de hava oyu olsa patiden 70 adam çıkmayacak mı şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 garbage da aç konuyu ilgiyi o zaman gör sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 4chan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 beğenildi. ama bugün bitiyosa zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 inci ! ama kızın kazanma olasılığı daha çok artabilir asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yalniz su an 1. olan kiz baya fark koymus,sizin gitar yalan olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Gibson Gitar Kazanan Ezgi Türkmen von Smarton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar