napae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Aşk-ı Memnu zamanı sık sık Hazal Kaya'ya hasta olanlar, ölüp bitenler olurdu. Nerede şimdi onlar? Yeni dizisini izliyorlar mı merak ettim. Az önce sıkıntıdan izledim de fazlasıyla vasat bir dizi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben de tam evden çıkacakken 5dk falan biraz bakındım ama (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hazal kapıcı kızı rolune gitmemiş bide klişenin dibine vurmuslar.trastyden beter yazdı kız ayak ustu. hani fakir oldugunu gizledi eyvallahta.o kadarda sallanmaz abartmıslar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Dediğim gibi 5 dk denk geldim ama 10 tane yalan söyledi 5 dk.da. Annem arkadan "yapma kızım neden yalan söylüyorsun?" gibi tepkiler vermese gerçi yalan olduğunu da anlamıcaktım asdasd saçma bişey olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 annen dizilerle mi konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 evet :( ayrıca her anne dizilerle konuşur. ilerde biz de anne olduğumuzda konuşcaz.konuşmalıyız. anne olmak böyle bişeyi gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu dizinin orjinali eski bir filmdi galiba.. Neydi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 dylanN said: evet :( ayrıca her anne dizilerle konuşur. ilerde biz de anne olduğumuzda konuşcaz.konuşmalıyız. anne olmak böyle bişeyi gerektirir.ahaha aynen benim annemde konuşuyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hyr bide benimki sanki diziyi ben daha önce izlemişim yada senaristmişim gibi diziyi aynı anda ilk defa izlerken bana soruyor bu niye böyle diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 "Cin Ruhi" said: Bu dizinin orjinali eski bir filmdi galiba.. Neydi bilen var mı? Çoğu Yeşilçam filmi? O kadar sıradan bir konusu var ki öeh dedim yani, az biraz değişiklik kataydınız bari, sırf oyuncular için bi süre dayandım. Bi de kıza ismin ney diye sorduklarında her seferinde Feri-HAAA demesi (td). Üzgünüm başarısız bir prodüksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 suni fakir edebiyatı. ama hazalcım(tu) gerçi pek seksi giyinmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu diziyi yapan ismail abinin beddduasına uğrasın lan ne iğrenç bir dizidir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahahah dayanamayıp ben yorum yazıaktım abi o psikopat lavugun ses tonu tipi falan nedir ya ahahahah kız 2 defa kurtuldu 2 sinde de silahı almayı akıl edemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Red +1 Feriha bildigin salak, oyle boyle degil ama suzme salak. Emir bundan da salak. Neyse bu sene bitireceklermis diziyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 yakinda dizifilm forumlarina donecek diye korkuyorum bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 seviştiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar