kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Sparkcaster said: bizden önce baradin ilk boss unu kesin çar silcem sizden derken ? siz diye bişi kalmamışki hahaha guildiniz duruyomu hala olm ? son duyumlara göre adam kalmamış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 reelde gel aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 abi reeldede beklerim siz guild olarak gelin (kaç kişi kalmışsanız artık), ben sarıyer balıkçılarını toplar gelirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 baradinin ikinci bosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Beni zorla baslatan arkadaslarim inat yapti, kadro filan hazirliyorlar, hunter mage priest paladin filan ariyorlar, 5-6 kisi hazir zaten oynayacak dediler, simdilik bekliyorum bakalim toplarlamasini guildin, raid saatleri 22:30 - 1:30 server time, 3 gun filan olacak haftada daha fazla degil, retard checklerde fail olmayacak, sinir krizleri gecirtmeyecek bir grup olacak, dedigim gibi grup olarak ya da bireysel olarak raid saatlerini begenen, geyigimide yaparim raidimide diyen, raid tecrubesi olan fail proof arkadaslari bekliyoruz. Muracat icin "chamber of aspects" serverindayiz, guildin simdilik adi "puzzles" lvl 4 guild, server PvE serveri, yani orda burda ganklenme problemide yok, ununu eleyip elegini asmis oyuncular icin bicilmis kaftan. Eger sizde dandik oyuncularla random heroic yapmaktan biktiysaniz, inceden de olsa raid yapasiniz varsa, kendi dilinizde gonul rahatligiyla konusarak oyun oynamak istiyorsaniz, bekleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Valla tek başına takılmaktan sıkıldım.hc lerden sonra sap gibi kalıyorsunuz guild olmayınca.migrate dahi yapabilirdim ama raid saatleri bana çok ters.sabah 8 de işbaşı durumları falan.başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Bende 8.30 da cikiyorum evden, 6 saat uyku yetmez mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Server time diyor. Türkiye saati ile 2.30 yani. Hoş son 2 haftadır 2.5-3den önce yatamaz oldum. Sabah 7.30 gibi kalkıp işe gitmem gerekiyor. Pert haldeyim yani. :( Casual Raid saatleri TR saati ile 8-12 arası olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bence de Raid için 20-24 saatleri arası ideal.ancak kendileri 22.30-1.30 server time diye özellikle belirtmişler.ne diyelim yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 evet ben de anlamadmı neden o kadar geç öncesinde ne yapiorusunuz, işte n mi geç geliosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 sex yaptıktan sonra raid yapıyolarki item düşünce çifte orgazm oluyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genji Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bunu gördüm hayata küstüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mortis said: evet ben de anlamadmı neden o kadar geç öncesinde ne yapiorusunuz, işte n mi geç geliosunuz :) 23:15ten once gelemiyorum :/ Mecburen bu model olmasi gerekiyor o yuzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 paragona nie bakiosun abi tabi ki öle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar