Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casual Raid yapacak oyuncular araniyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

bizden önce baradin ilk boss unu kesin çar silcem

sizden derken ? siz diye bişi kalmamışki hahaha
guildiniz duruyomu hala olm ?
son duyumlara göre adam kalmamış hahaha
Mesaj tarihi:
Beni zorla baslatan arkadaslarim inat yapti, kadro filan hazirliyorlar, hunter mage priest paladin filan ariyorlar, 5-6 kisi hazir zaten oynayacak dediler, simdilik bekliyorum bakalim toplarlamasini guildin, raid saatleri 22:30 - 1:30 server time, 3 gun filan olacak haftada daha fazla degil, retard checklerde fail olmayacak, sinir krizleri gecirtmeyecek bir grup olacak, dedigim gibi grup olarak ya da bireysel olarak raid saatlerini begenen, geyigimide yaparim raidimide diyen, raid tecrubesi olan fail proof arkadaslari bekliyoruz.

Muracat icin "chamber of aspects" serverindayiz, guildin simdilik adi "puzzles" lvl 4 guild, server PvE serveri, yani orda burda ganklenme problemide yok, ununu eleyip elegini asmis oyuncular icin bicilmis kaftan.

Eger sizde dandik oyuncularla random heroic yapmaktan biktiysaniz, inceden de olsa raid yapasiniz varsa, kendi dilinizde gonul rahatligiyla konusarak oyun oynamak istiyorsaniz, bekleriz...
Mesaj tarihi:
Valla tek başına takılmaktan sıkıldım.hc lerden sonra sap gibi kalıyorsunuz guild olmayınca.migrate dahi yapabilirdim ama raid saatleri bana çok ters.sabah 8 de işbaşı durumları falan.başarılar
Mesaj tarihi:
Server time diyor. Türkiye saati ile 2.30 yani. Hoş son 2 haftadır 2.5-3den önce yatamaz oldum. Sabah 7.30 gibi kalkıp işe gitmem gerekiyor. Pert haldeyim yani. :(

Casual Raid saatleri TR saati ile 8-12 arası olmalı bence.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

evet ben de anlamadmı neden o kadar geç

öncesinde ne yapiorusunuz, işte n mi geç geliosunuz :)

23:15ten once gelemiyorum :/ Mecburen bu model olmasi gerekiyor o yuzden :/
  • Yeni Oluştur...