jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 konsol bolumu cok sessızlestı son gunlerdı hadı bıraz kıpırdansın ortalık ve cıkmasına sayılı gunler kalan san andreas dan ss ler karsınızda oyun 1990 larda gecıyor oyunda artık bısıklet de kullanabılıyoruz artık devir degisti tabi kahramanımızda degisti resimler gamespot dan alıntıdır yukarıdakı lınkten oyunun traılerınada ulasabılırsınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Seri devam ediyor. Ne güzel... Üstelik aynı adamla oynamaktan da sıkılmıştım. Bu seferki zenci, başta biraz garipseyecem ama San Andreas sokakları bir hayli eğlencelidir umarım. Aslında Vice City'nin de konsol versiyonu eksik bende. 3'ü bir arada versiyonu ne zaman çıkar acaba? Çok mu beklemem lazım?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yo nigger!! ii miş.4 gözle bkliom.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 potaya basan ne öle :) nba street vol.2 gibi olmu$ :P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Level da yada trgamer da oyunun pc için çıkmayacağını söylüyodu. Gerçi trgamer sa salak salak çevirilirle saça sapan yazılarla batırdılar siteyi güvenmemek lazım ama öyle biliyodum. PC ye çıkmassa görürüm ben anti konsolcuları ehrh =)[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yok her GTA oyununda böyle oluyo ilk PS2'ye çıkıyo arkasında PC'ye compile ediliyor. Yani kanmayın[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya bu San Andreas ne biçim bi yermiş, herkes zenci. Underground rap duel'lerini (ismini iyi salladım ama) de basarız inşallah :-P[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 eraq arkadaşımız zaten çok sever rap dueleri fln madafaka çünkü o. dimi eraq,neydi o pantolunun madafaka ahahah[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Çok güzel ya.. çıksa da oynasak.. pc ye eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar