Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dışarda içmeyi sevmiyorum ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 içiyoruz occasianolylay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yazın hergün, kışın arada bir eserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 içip içip sapıtıyorum, milleti rahatsız ediyorum her gece. camdan bağırıyorum falan millete, kadınlara laf atıyorum. erkeklere de atıyorum kavga çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 1 litre su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 haftada 2-3gün ama 2-3bira filan yani. bazen 2kadeh şarap oluyo vs. iyidir ya içiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 escape said: hergün su içerim sodayı ihmal etmem sigara da içerim pizzanın yanında kolayı tek geçerim alkollü içeçek haftada 2 3 kere soda mide deliyo abi fazla içme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 başbakanın sözlerinden etkilendim üzüm,arpa,anason yemeye karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 feyruz içerim. çok içerim. arap sempatizanıyım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ara sıra süt içerim. kemikler falan bildiğin. bi de filmi vardı bunun. boks yapıyorlardı. çok iyiydi. verseler izlerim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yılın 6-7 ayı her gece içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 4 5 yıldır boş günüm yok hergün 4 5 bira ama artık midem sıçışlarda sanırsam reflü falan oldum yani yada başka bişey ptesi doktara gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 geçmiş olsun 4-5 i 1-2 ye düşürme vaktin gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Llama said: 4 5 yıldır boş günüm yok hergün 4 5 bira ama artık midem sıçışlarda sanırsam reflü falan oldum yani yada başka bişey ptesi doktara gidicem hocam kötü örnek gibi olmasın ama, senin gibi takılan bir arkadaşım var, doktor karaciğer filmini gördükten sonra öyle bir "has..." çekmiş ki, bizim arkadaşın içi yanmış. not: düzenli olarak içerim. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 narziss said: hocam kötü örnek gibi olmasın ama, senin gibi takılan bir arkadaşım var, doktor karaciğer filmini gördükten sonra öyle bir "has..." çekmiş ki, bizim arkadaşın içi yanmış. not: düzenli olarak içerim. mis. geçmeyen bir öksürüğm vardı 2 3 ay sürdü hertürlü teste girdim öksürüğün sebebini bulmaları için çiğerlerde sorun yok ama ak çiğerler sıçmış benimde ki sigara kullanmıyorum bebeklikten geçirdğim bi hastalık yüzünden o sebepteymiş gerçi.. ama mide gerçekten beter durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 valla o zaman senin ciğerler baya sağlammış. bizim eleman 25 yaşında, 4 senedir falan günde minimum 3 bira içerdi. "karaciğer filmim şey gibi lan, delik deşik olmuş şehir tabelası gibi" diyordu. gerçi hala içiyor. 3'e düşürdü ama sanırım. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 karaçiğer sorunları kan testleri ile belli olmuyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Llama said: narziss said: hocam kötü örnek gibi olmasın ama, senin gibi takılan bir arkadaşım var, doktor karaciğer filmini gördükten sonra öyle bir "has..." çekmiş ki, bizim arkadaşın içi yanmış. not: düzenli olarak içerim. mis. geçmeyen bir öksürüğm vardı 2 3 ay sürdü hertürlü teste girdim öksürüğün sebebini bulmaları için çiğerlerde sorun yok ama ak çiğerler sıçmış benimde ki sigara kullanmıyorum bebeklikten geçirdğim bi hastalık yüzünden o sebepteymiş gerçi.. ama mide gerçekten beter durumda kardeş adam karaciğer demiş. farkındamısın ? alkol topicinde falanız boşver sen yukardaki gibi hergün içmeye devam et napıcan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aquila said: fena degil. ben teşekkürü 1 puanla kaçırdım şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ikinci donem duzeltirsin gokalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 aquila said: ikinci donem duzeltirsin gokalp. hoca taktı bana valla zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Tek başıma oturup evde içtiğim nadirdir.Çıktığımda da içmeden eve dönmem, sarhoş olcak kadar değil çakırkeyf olcak kadar içerim, evde devam ederim öyle uyurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hep hocalar zaten hep hocalar afsdgfash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar