Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evde qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 said: Fuar, festival, şenlik gibi geçici etkinliklerde açık ya da perakende alkollü içki satışı ve sunumu yasaklandı mı? Alkollü içki sektörünün faaliyetlerine yönelik fuar, festival, şenlik gibi geçici etkinliklerde açık ya da perakende alkollü içki satışı ve sunumu, Kurum’dan izin veren bir yazı alınması koşuluyla mümkündür. soru cevap tarzında bişey hazırlamışlar bununla ilgili. http://www.tapdk.gov.tr/soru_cevap.asp şurda var ilgilenenler için. bunu diyen adamlar tutup bi de bunu diyor. kendiyle çelişmiyor mu ben mi yetemiyorum anlamaya said: Efes Pilsen Blues festivali gibi etkinlikler yapılabilecek midir? Çocukları ve gençleri hedef alan veya bu kişilerin ilgi alanına giren etkinlikler ile bu nev’i etkinliklerin tanıtımında ve etkinliğin gerçekleştirileceği mekânlarda, alkollü içki markaları veya alkollü içki markalarını çağrıştıracak nitelikteki unsurlar kullanılamaz ve bu etkinliklerde satış ve sunum yapılamaz. (Md. 24/2-d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yalnız çok ilginç şeyler varmış ya orda ben de yeni farkediyorum. misal bu said: Herhangi bir kişi telefon edip perakende satıcıdan ( örneğin bakkaldan ) tütün mamulü siparişi veremeyecek mi? 4207 sayılı Kanun gereği bu tür bir siparişin verilmesi zaten mümkün değildir. (Md.9/2) sürekli istiyoruz biz bakkaldan sigara bira falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Absolut said: Olay içkili yere 18den kucuklerin giremeyeck olması yani restoranda alkol varsa cocuklar ile yemege gidemeyeceksiniz yakında. Şaka degil ankarada yaşandı bu olay ama baro baskanıda orda oldugunndan ve belediyeye baglı restoran olmadıgından tutanak tutulmadı içerdekiler hakkında. yasa çıkmasından önce oldu yalnız o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar