fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bu bir sorunmudur bilmiyorum ama yinede kıl bir durum. Şöyle özetleyim. Film vs izlerken (player farketmiyor) tam ekran modunda ( tam derken stretchle veya kendisi o şekilde ) 16:9 ratiodaki üst boşluk çizgisinden itibaren yırtılma oluyor ( düz çizgi şeklinde ama o çizgiden itibaren bi sorun yok ) Ama, filmin kendisi 16:9 ise sorun yok ( zaten o bölgenin üstü siyah durumda ) Monitör LG w2486 24" ss'te kırmızı ile çizilen yerde dediğim sorun var. tabi pauselandığında yırtılma kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Fikri olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 garip bir sorun valla. player farketmiyor dediğine göre işletim sistemi ayarlarına bir bak. varsa öyle bir ayar tabii. monitörün kendi ayarlarında olabilir belki birşeyler. hani kendi menüsünden yapılan şeyleri diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Buyuk ihtimalle codec sorunudur. Daha once basima gelmisti, yesil capraz bir cizgi seklinde cikiyordu bazi divx video'larda, codec'leri guncelleyince duzelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Postu işgal ettigim icin kusra bakmayın. Ancak benimde monitör problemim var. Monitörü ilk açtığımda 5-10 dk kadar sürekli 2 saniye görüntü gidiyor yarım saniye geliyor. Hani otomatik Digital/Analog kaynak secme kısmında görüntü var ama sanki kaynagı secmior , sürekli secmeye calısıyor yani 10 dakika sonra filan sabitleniyor görüntü. Sorun ne olabilir acaba monitör patlarmı yakın zamanda :) Edit : Marka model - Samsung 206 BW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Garantin devam ediyorsa şutla monitörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fir3blad3 said: Fikri olan?? başka bilgisayarda deneme şansın varmı monitörü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 monitrde olduğunu hiç sanmıyorum ama monitörde olup olmadığını anlaman için oyun falan denemende fayda var. FPS'si farklı videoları dene bi. ekran kartı sürücülerini değiştirmeyi dene bence. internal codec kullanan playerlarla da uğraş. (internal codec kullanırım diyip ayarlarında normal codecleri kullanabilir onu gözönünde bulundur ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ekran kartını güncelleme hariç herşeyi denemiştim amma velakin sorun ondaymış :P Nese halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar