Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Arkadaşlar biletlerle ilgili bir bilgim yok suç mudur degil midir onu da bılmedıgım ıcın sormak ıstedım 1- Dogu tribün 3. sıradan vip 2 bilet kaça gder 2- Bunu divan kurulundan alan biri satmaya kalkarsa suç mudur. biliyoruz karaborsa hep var ama ayrıcalıklı bir maç oldugundan özen gosterirlerde yakalanırsak bu sefer degmez dıye korkuyorum. Bir bilginize danışmak ıstedım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 biletler isme yazılı mı yoksa hamiine mi? isme yazylıysa sorun olur da hamilineyse satış hakkında bir sorun olacüğaınız sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 isimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 maç yarın dimi ? fiyat istiyorum özelden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 adam maci satiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 divan kurulundaki adam zengin degilmidir ya niye bilet satma ihtiyaci olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ben de yarın alıyorum valla bilet, isimliyse almam zaten :D inşallah patlamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 adam divan kurulundna almış.satın almamış ama satmak istiyor fiyat verirsen alabilirim.çok uçuk olmamakla birlikte bide istanbulda oldugun varsayıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tanıdık divan kurulunda (ki o da zengin degil hatta cogunluktan kotudur hali) ama 25 senedir mi ne gs kongre uyesı oldugundan divana girmiş bana verdiydi gidersin diye bende futbola ılgı duymuyorum he tabii 50 lira bir bilete olsa satmam mesela ama baktım fiyatlar ıyı dedım zaten sevmıyorum hatıra olarak saklıcam gitmicem en ıyısı satiim :D (sonra tanrı kapitalizmi yarattı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kapatabilirsiniz halledildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar