riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Aklıma gelen notları ekleyebileceğim bir not programı arıyorum. Özellikle aradığım özellik, ekran görüntüsünü alıp içine koyabilmeliyim. Hatta şöyle olsa daha iyi, "ekranı al" gibi bir özelliği olacak, benim seçtiğim alanı doğrudan notun içine atacak. Böylece ben kesip biçmeye uğraşmayacağım. Kısacası tomboy kadar basit olmayan, OneNote kadar komplike olmayan, Windoz olabilir, hatta tercihen... Tanıma uyan program yoksa, aa bu benim de işime yarar ya diyorsanız, benimle beraber yazmak isterseniz ÖM atıverin, konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Evernote Deteklediği sistemler: Android, BlackBerry OS, iOS, Mac OS X, WebOS, Microsoft Windows, Windows Mobile, Wine ile de sorunsuz çalışıyor. Web arayüzü epey iyi. Okul bilgisayarlarında hep kullanıyorum. Ayrıca açık kaynak Linux client da var: NeverNote O dediğin de var. Notlarını sunucusununda tutuyor. Ayda 60 MB bedava. Yılda $45 verirsen 1GB oluyor. Notları offline da tutabiliyorsun. O zaman sınır da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sync özelliği iyiymiş ama ekran görüntüsü alamıyorum. Sanırım bunun için ayrı bir program kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Win+PrtSC Ya da notificationdaki ikonuna sağ tıkla, orada var. yüklemen lazım tabii, webden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hmm bu yazılım çok işe yarar. özellikle how to presüdürleri falan için über. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 OneNote komplike fln degil ya, hatta bana gore az bile ozellikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 riglous said: Sync özelliği iyiymiş ama ekran görüntüsü alamıyorum. Sanırım bunun için ayrı bir program kullanıcam. Geri aldım. Süpermiş. OneNote'un kullanımı zor (bence). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 evernote bir numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ONENOTE KULLANACAKSINIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 şu resim olayı ile ilgili pickpicke bir göz atın, not alma değil ama güzel bir ss programı tam istenilen şekilde nereyi istersen orayı ss alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar