THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Eski konulara bir baktim arattim falan pek birsey bulamadim o yuzden topic acmaya karar verdim. Swg de yasadigim faciayi bir daha yasamamak icin tedbirli olup pre-order vermeye karar verdim ancak nasil veriliyor kargo haric fiyati aynimi yoksa ekstra bisey odeniyormu?Oyun cikar cikmaz geliyormu yoksa bekletiyormu uzun sure?Bir cok kisi beraber siparis verince tek kargo fiyatimi odeniyor yoksa herkisi icin sabit midir? Yardimci olanlaa simdiden tesekkurler.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Benim bi bilgim yok ama toplu alım fln olursa bayaa iyi olur... Mesela ben bu işleri anlamakta pek bi kıtımdır...Bi de fiyatı 70$ +aylık15$ die duydum işallah hurafedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 70dolar ce dir.normali 50den cikar heralde.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Aylık 6 dolar dedi benim testteki ark[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Yazmış.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 6$ a olmaz :()[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aylık fiyat için söylenen bişi yokki henüz. 12$ den muhtemel rakam olur zaten. 6$ olursa eheh diğer oyunlar ezilir vıck diye. toplu getrirseniz belli bir sayıdan fazlasını gümrükte fiyatı 3 e falan katlıyorlar 2 taneden fazla getirmeyin yani. eğer amazondan falan alırsanız, aracı şirket ile oyun50$ + kargo40$ olacaktır fiyat. collector ed. alacaksanız 120-130$ gibi bir fiyat bayılmak gerekecek (kargo dahil buna) avrupada çıkmayacağına göre oyun zaten herkes abd den alacak, final fantasy 11 gibin.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Amazon buraya yolluyormuki?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aracı şirket ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 doyouwantit mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 douwantit guzeldir öneririm yani eve gelmiyor ama evinize yakın bir yere geliyor sonuçta postada kapıya bırakıp gitme gibi bir olay da yok bence guzel bir aracı şirket biraz kazık geliyor o başka 35 dolar flm kargo alıyordu galba...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Avaturk den alabilirsin..Bir facia olursa yapıs kedinin yakasına =P[signature][hline]..it's time I disappear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 avaturk oyun çıktıktan 2-3 ay sonra getirirse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 avrupa yada amerikada olan bi arkadaşınız varsa ona aldırın, koysun nete mis gibin çekin ondan en iyisi budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 hocam en mantiklisi avrupada yada abd de bir tanidigi olan birininde icinde bulunacagi 1-15-20 kisilik bir grup sayisi onemli degil sadece tek bir oyun getirtecek o oyunu herkes yukleyecek abd de arkadasi olan adamda alacak 10-15 tane oyunu cd keylerini yollayacak internetten kisi basi 2 dolar ekstra para ile herkes pasa pasa oynayacak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 WoW un türkiye distrübitörlüğü avaturk de değil, bildiğim kadarıyla Aral pazarlamada, avaturk de anca onlardan alıp satabilir. Ama oyunun avrupa'ya satışı başlamadan burda ne aral ne de avaturk satamaz. Genelde avrupa sürümleri US sürümünden en az 4-5 ay sonra piyasaya sürülüyor. Örnek: SWG Ve naparsanız yapın toplu sipariş vermeyin gümrükte uçuk paralar istiyorlar.. En mantıklısı amerika da tanıdığınız varsa onun adresine sipariş verin, size internetten CD Key i hemen söyler, daha sonrada US Mail aracılıgıyla paketi yollar, biraz uzun sürer ama nerdeyse hiç shipping odememiş olursunuz..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 araci sirket olayi nasil yapiliyor?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 avrupa sürüm çıkmayacak ki zaten? kesin bişi bu, söylendi forumlarda aylarrr önce official olarak. us sonra kore versiyonları çıkacak 1'er ay arayla o kadar. aracı şeysi içinde gidip mesela douwantit.com a gidip üye olup programı indirip,sonra amazona gidip ürünü sepete atıyorsun, dwit. programı bu ürünü kendi sepetine atıyor böylece onlar amazondan satın alıp sana yolluyorlar direk olarak. 40$ de kargo koyuyorlar ürün başına, 1 haftada eline veriolar paketi, yada gidip alıosun :) benim uygulayağım taktik bu, hatta hızlı kargoyu seçersem bikaç günde geleceğini sanıyorum.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 o zaman ha ismdi vermisiz ha sonra farketmez herhalukarda oyun ciktiktan bir hafta sonra elimize ulasacak. o zamana kadar bulusak bir abd de oturan tanidik iyidir heh.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 20 Ağustos 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 avrupa sürümü ile oyunun avrupa ya uygun olan sürümü demek istemedim.. Pazarlama açısından anlatmak istedim, bunu bir film gibi düşünün Holywood filmleri önce US de gösterilir 1 ay sonra tüm dünya ya açılır ya o mantıkda.. Oyunun avrupaya publish edilme süresi uzun olabilir neden derseniz, çünkü oyun firmaları avrupaya bizzat kendi satmaz, avrupada ana temsilciler satar buda reklam vesaire derken uzuyor..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ek olarak douwandit vs. siteleri avrupa publish i başlamadan önce ana oyun firmasına belli bir sipariş verirler bu sipariş US deki siparişlere göre orantılı olarak estore sitelerine yollanır. Wow un kitlesine bakılırsa SWG den daha fazla ilgi toplayacak ve daha çok alan olacak, bu nedenle pre-order yapmamış çoğu kişi oyunu çok geç elde etmiş olacak (bu SWG de böyle olmuştu)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yani oyun ciktiktan bir hafta sonra elimize ulasmasi icin simdiden vermek gerekiyor parasini? oteki turlu stoklari tukenir dahada gec ulasirmi demek oluyor bu?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 aynen öyle...[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya ben almanyadayım. korkuyodum almanca versiyonu çıkar burda her tarafta diye. o zaman bu almanca versiyonu kolay kolay çıkmayacak. ya da cd içinde dil seçekleri gelcek, nası olcak bu iş? ayrıca box'ı kesinlikle almanca istemiyorum. kredi kartım yok, hatta banka hesabım yok. en kolay siparişi nasıl verebilirim almanya için bilen var mı? pre-order yapmayı düşünüyorum ben de..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bırader koymaz bı yol bulcam ama kesın alcam bu oyunu da olayları tam anlayamadım bana 1 2 tane alabılıcegım aracı sıte falan wersenıze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar