FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 The Satanic Verses adli kitabi e-book olarak bulabilecegim yada e-book olarak satin alabilecegim bir yer varmi? Amazona baktim ebook olarak yok. Normal kitap olarak var ama oda kitabin icerigi yuzunden ne suanda bulundugum yerde gumrukten gecer nede Turkiyede. (Not: Kitap 1989 yilinda yazilmis islami elestiriyor bazi gercekleri ortaya cikariyor. Kitabin ciktigi yil yazara olumune kadar hapis cezasi vermisler tabi yakalamamis. Ve suanda bile kellesine odul var. Butun musluman ulkelerinde banlanmis bir kitap) (not2: kimse alinmasin islamla falan dalga gecmeye calismiyorum. Ateistim ama inanana saygim var. Sacma sapan mesajlar yazicaksaniz hic yazmayin daha iyi)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 şeytan ayetleri ismiyle bilnen kitap mı bu? bilmiyorum her türlü de konfirme ediim dedim...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Turkce adini bilmiyorum..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Sonuçta Türkiye'de yasaklı olan bir kitap hali ile Türkiye bünyesinde bulunan bir sitede önerilmesi yada yayılmasına yardımda bulunulması suçtur haksız mıyım?[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 sanırım sadece arab ülkelerinde yasaklanmış bu kitap...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Satanic Verses diye bir müzik grubu vardı. hiç dinlemedim.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 satanic verses adında bi kitabın islamiyet hakkında objektif yorum yapıcağını pek sanmıyorum[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 http://www.ebookmall.com/alpha-authors/Salman-Rushdie.htm Coming Soon diyo takip et burayı istersen...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Fed-Ex ile getirt hiç bir şey olmaz. Kitabın konusu yanlış hatırlamıyorsam Şeytan kılık değiştirerrek Hz. Muhammed' e Allah'tan geitiriyormuş gibi ayetler getirir. Hz. Muhammed' de bu ayetlere uyarak bir önem insanları Şeytanın Ayetleri ile yönetir. Yani yönetim Şeytan' ın eline geçer. Onun yazdığı ayetler de Allah' ın emri olarak bilinir. Sonradan gerçek anlaşılır. Bu kitapta bu ayetler yar aliyor olması gerekiyor. Aslinda çok da önemli değil. Humeyni Salman Rutinin ölüm fermanını çıkartana kadar kitap raflarda 1 dolara kadar düşmüş tozlanırken, fermandan sonra kitaplar 10.000 dolara bile alıcı bulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar