Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kentkart'a fotoğraf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahuhahaah lan adam bambaska bisi anlatiyormus

baktim boyle quote'ler fln var uzun bisi okumadan cevap yazdiydim

icimden de dusunuom bi vesikalik icin ne triplere girmis adam vay anasini diye...
Mesaj tarihi:
ben bişi okumadım topikte de bornova hükümet konağının efektsiz hali daha güzel, efektli hali göz bozuyor.

arkadaki binayı yoket direk illa değişiklik yapacaksan bence
Mesaj tarihi:
senko said:

abi gonder iste onden cekilmis bir resmini, cok dikkat etmiyorlar zaten biraz vesikaliga benzesin basarlar direk. Ben mesela webcam'den cektim de gonderdim,oyle ustten fln cekip sanatci triplerine girersen kabul etmezler resmini zaten. normal vesikalik gibi olcak.

AHAHHAHAAH OF
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yav diyelim 5 resim yollican. git kıy paraya, 5 resmi de notere tastiklet. bunu bi tek sen biliceksin. sonra ver resimleri. sonra daynamikin dedii gibi reklamını yap. sen bu resimleri ben çektim dediinde

yek yeeeeeeeeeee diyen olursa noter tastikini çıkart vur masaya çarp yüzüne devam et yoluna.

ha pislik olcam ben resimler kullanıldıktan sonra akpye dava aççcem dersen yalan o iş, çünkü belediye senden o resimleri alırken, sana %1000 evrak imzalatırlar. ben bilmemne bilmemne, bu resimleri kendim çektiim çalıp çırpmadıım, ve resimlerimi kullanılması için her tür hakkıyla beraber belediyeye ücret karşılığı talep etmeden verdiimi kabul ve taahhüt ederim vsvs
  • Yeni Oluştur...