Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şunu 2010 bitmeden yapaydın adaydın direk best of lara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 senkoooooooo ahahaha :D:Dd.d.dddassssssssssssssssasdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adamın çektiği izmir fotosunu kartın üstüne basıcaklar olay o yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ahuhahaah lan adam bambaska bisi anlatiyormus baktim boyle quote'ler fln var uzun bisi okumadan cevap yazdiydim icimden de dusunuom bi vesikalik icin ne triplere girmis adam vay anasini diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 :D :D :D :D :D offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 aga kusura bakma ama ben bu postu saklarım amadsuhasduhasdauhdauh sf aas df as d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 baslik yaniltici valla benim bi sucum yok kentkart'a fotograf dendiginde aklima ilk iste ogrenci kartlari icin o internete yukledigimiz fotolar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 direk alıntıladım zaten editler falan diye ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 selçuk gülme krizlerine girdim gece gece olm komşular uyancak laaaayynnahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gecenin bu saatinde fena fail olduk yaf :) neyse arkadaslar unutalim bunu topic sahibine ayip oluo sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yok abi ayıp mayıp olmuyo böyle bişeye bi anlamda nasip olduğum için çok hoşuma gitti doğrusu ahahahahhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 zuaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben bişi okumadım topikte de bornova hükümet konağının efektsiz hali daha güzel, efektli hali göz bozuyor. arkadaki binayı yoket direk illa değişiklik yapacaksan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 senko said: abi gonder iste onden cekilmis bir resmini, cok dikkat etmiyorlar zaten biraz vesikaliga benzesin basarlar direk. Ben mesela webcam'den cektim de gonderdim,oyle ustten fln cekip sanatci triplerine girersen kabul etmezler resmini zaten. normal vesikalik gibi olcak. AHAHHAHAAH OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 chart iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 iyiymiş de, zamanım olsa türkiye sürümünü yapardım. hadi biri yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yav diyelim 5 resim yollican. git kıy paraya, 5 resmi de notere tastiklet. bunu bi tek sen biliceksin. sonra ver resimleri. sonra daynamikin dedii gibi reklamını yap. sen bu resimleri ben çektim dediinde yek yeeeeeeeeeee diyen olursa noter tastikini çıkart vur masaya çarp yüzüne devam et yoluna. ha pislik olcam ben resimler kullanıldıktan sonra akpye dava aççcem dersen yalan o iş, çünkü belediye senden o resimleri alırken, sana %1000 evrak imzalatırlar. ben bilmemne bilmemne, bu resimleri kendim çektiim çalıp çırpmadıım, ve resimlerimi kullanılması için her tür hakkıyla beraber belediyeye ücret karşılığı talep etmeden verdiimi kabul ve taahhüt ederim vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 bi iki tane ornek var mi merak ettim saat kulesi falan mi cektin boyoz mu fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ilk mesajdaki alıntılarda var linkler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar