Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 doguraspor i bizzat kral yonetiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu mesajı siyami ersek göğüs ve kalp hastanesinden yazıyorum IS9 izlemeden önce kendinizi hazırlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 yan oda boşsa ben de bir hafta yatayım orada... Abi neydi IS bu hafta :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Acayip meraklandım noluyo 9bölümde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 madoka 9 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kyubey gene trolliyor "gunun birinde evrenin selameti icin olmek istersen gel beni bul" ne lan ahahahahaha agir bolumdu ama, kyoko :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 IS9 HNNGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Viktor said: madoka 9 FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU kyubey gene trolliyor "gunun birinde evrenin selameti icin olmek istersen gel beni bul" ne lan ahahahahaha agir bolumdu ama, kyoko :/ of karakterleri çabuk harciolar ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Level E manyaktı gene :D 8. bölümde prensin bir parmağı var mı yok mu anlamasam da... ahahaha bakalım çok garipleşiyor işler... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gosick izleyen varmı bir iki bolum izleyip bıraktım tavsiye eden varsa devam etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 gosick ben izliyorumda yani 2-3. bölümü begenmediysen devam etme boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 madoka 10 için best episode evar falan diyorlar çıksın subta bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çıkmış 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Borastus said: madoka 10 için best episode evar falan diyorlar çıksın subta bakalım az bile demişler, mükemmel olmuş 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 madoka 10 dehset, yapilmis en iyi 10 animeden biri su direk tartismasiz oha homura ohaaaaaaaa boyle bri karakter gelisimi, boyle bir degisim ve yasadiklari cus diyorum, hani kizlar GAR kapsamina girmesede http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-ix/madoka-10-014.jpg su degisim direk GAR, mami nin kafayi yiyip kyokoyu oldurdugi sonra madoka tarafindan olduruldugu daha sonra homuranin madokayi kendi elleriyle oldurdugu timeline direk EPIC, hani current timeline bile cok hafif yaninda uzun zamandir izledigim en orjinal karakter, en iyi karakter gelisimlerinden biri ki kullandigi silahlarin buyu filan olmamasi, yakuzadan filan arakliyip witchleri mermi manyagi yapmasi offff bu timeline tahmini homuranin mucahitlik yaparak olmesi ile biter, bi sekil madoka hic magical girl olmaz ve oyle kaparlar konuyu heralde ama simdiden bizi bu kadar trolliyen adamlardan beklemiyorum bol bisi asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 11. bölümün adı "only way out" mı ne öyle bişey. Olay çözülücek gibi yani, onu görünce de zaten aynısını düşündüm ama Homura ölmesin ya. Homura nın karakter gelişimi de yuh dedirtti. Bölümün başını izlerken şaşırdım zaten nooluyoruz filan diye de devamını izledikçe dibim düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok iyidi ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 archer teori tutmamasına sevindim, zaten olacağını pek zannetmiyordum da benzer bir plot un gene ısıtılıp konulması can sıkıcı olurdu biraz. Homura nın visual novel gibi geriye dönerek bütün routeları tek tek denemesi teorisi son dönemde en çok konuşulan teorilerden biriydi zaten. Serinin diğer bir güzel yani da ipuclarını takip ederek böyle şeyleri tahmin şansını bize bırakması oldu (tabi bir ryuukashi olamazda). Sıradaki bölüm kırılma noktası olur herhalde. Yalnız mamiye yazık ya kızın ölmediği şekil kalmamış. kyubeyi de tam KAPITALIZM HO olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 şu madokaya yeni başlık açsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 oha lan madoka 10 neydi öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi madoka 10... bi anime bu kadar iyi olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bak işte olmadı bu ya gayet vasat başlayıp öyle devam eden madoka'ya 10 gibi efsane bi bölüm yapmıyolar mı. fanbase'i ağız tadıyla flameleme planlarım suya düştü. i mad direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 simdi siz boyle diyince benim de ilgimi cekti, izliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 abav madoka ne kafasi lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 güzel kafalar olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 vay homura, neler donmus meersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar