Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Anime

Overlord

Öne çıkan mesajlar

madoka 10 dehset, yapilmis en iyi 10 animeden biri su direk tartismasiz

oha homura ohaaaaaaaa
boyle bri karakter gelisimi, boyle bir degisim ve yasadiklari cus diyorum, hani kizlar GAR kapsamina girmesede

http://img3.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-ix/madoka-10-014.jpg

su degisim direk GAR, mami nin kafayi yiyip kyokoyu oldurdugi sonra madoka tarafindan olduruldugu daha sonra homuranin madokayi kendi elleriyle oldurdugu timeline direk EPIC, hani current timeline bile cok hafif yaninda

uzun zamandir izledigim en orjinal karakter, en iyi karakter gelisimlerinden biri ki kullandigi silahlarin buyu filan olmamasi, yakuzadan filan arakliyip witchleri mermi manyagi yapmasi offff

bu timeline tahmini homuranin mucahitlik yaparak olmesi ile biter, bi sekil madoka hic magical girl olmaz ve oyle kaparlar konuyu heralde ama simdiden bizi bu kadar trolliyen adamlardan beklemiyorum bol bisi asdfafds

Sosyal ağlarda paylaş

11. bölümün adı "only way out" mı ne öyle bişey. Olay çözülücek gibi yani, onu görünce de zaten aynısını düşündüm ama Homura ölmesin ya.

Homura nın karakter gelişimi de yuh dedirtti. Bölümün başını izlerken şaşırdım zaten nooluyoruz filan diye de devamını izledikçe dibim düştü.

Sosyal ağlarda paylaş

archer teori tutmamasına sevindim, zaten olacağını pek zannetmiyordum da benzer bir plot un gene ısıtılıp konulması can sıkıcı olurdu biraz.
Homura nın visual novel gibi geriye dönerek bütün routeları tek tek denemesi teorisi son dönemde en çok konuşulan teorilerden biriydi zaten. Serinin diğer bir güzel yani da ipuclarını takip ederek böyle şeyleri tahmin şansını bize bırakması oldu (tabi bir ryuukashi olamazda). Sıradaki bölüm kırılma noktası olur herhalde.

Yalnız mamiye yazık ya kızın ölmediği şekil kalmamış.

kyubeyi de tam KAPITALIZM HO olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...