kopukcan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 merhaba arkadaşlar. okul tatili nedeniyle kedimle 2 buçuk saatlik bir yolculuk yapmam gerekiyor. uçak ve tren imkanıda yok mecbur otobus kullanmalıyım. bir çok firma ile konuştum sadace bagajda taşımayı kabul ediyorlar. oda sakinleştirilmiş olması şartıyla. kedicim henüz 5 aylık. veterineriyle görüştük yaklaşık 12 saat sakinleştirme etkisi olan bir hap olduğunu ve onu kullanmamız gerektiğini söyledi. küçücük kedimin 12 saat sakinleştirici bir hap etkisinde kalması normal olmayan durumlar yaşatır mı? önerileriniz nelerdir. yardımcı olablir misin. acil olaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 paltonun cebine koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ama paltonun ustune oturma ezilebilir yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tam doz verme hapı verceksen bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopukcan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arkadaşlar gerçek anlamda önerilere ihtiycaım var yardımcı olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopukcan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: tam doz verme hapı verceksen bile yarısını mı vereyim? ters bir etkisi olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kargoyu denedin mi kopukcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hap verceksin işte abi neyini soruyosun. başka türlü almazlar otobüse. ya da doğu otobüslerine bineceksin orda izin verirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama daha önce yapan arkadaşlarım var yani benzer olayı. hiç bişey olmadı 4 kedi de yaşıyor hala gayet sağlıklı. ne kullanıldı ilaç hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 baytara da sormussun, baytar bisi olmaz diyorsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 veterinerden daha yetkin bi tavsiye mi bekliyosun burdan? biz kedimize ucak vs yolculuklarında sakinlestirici veriyoduk, gözlerinin perdesi çekilip mayış mayış oturuyodu. huzursuzluk çıkarma gucu kalmıyodu. varınca da tabi bikac saat duzeliyo surmesi, duvarlara dayana dayana yuruyo falan. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopukcan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: kaç aylık olduğunu bilmiyorum ama daha önce yapan arkadaşlarım var yani benzer olayı. hiç bişey olmadı 4 kedi de yaşıyor hala gayet sağlıklı. ne kullanıldı ilaç hatırlamıyorum ama. küçük olmasından endişeliyim bende. inşallah kedicim ve ben bu yolculuğu kolaylıkla atlatırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 tam verme dediğim kedi küçük daha diye. sadece bunun için değil diğer başka ilaç kullanılması gerektiğinde de normal dozun altında vermek mantıklısı küçük kedi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopukcan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Aluriel said: tam verme dediğim kedi küçük daha diye. sadece bunun için değil diğer başka ilaç kullanılması gerektiğinde de normal dozun altında vermek mantıklısı küçük kedi için. sağol teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 İnternetten çözüm bulacaksanız veteriner hekimlere gitmeyin! Boşuna para kaptırmayın, bak aratırsan güzel kısırlaştırma videoları da bulursun. Küçük bir cerrahi seti ayarlar kendi kedini kısırlaştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben de araştırma yapmıştım aynı konu için ama hiç birşeycik olmuyormuşta umarım bagajda üşümez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ilacın etkisinden kolay çıkamıyor, çıkarken biraz garip davranabiliyorlar. imkanın olsa da özel arabayla götürsen keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok mu abi bi tanıdık 5 saatlik benzin parasını verip yemek ısmarlama karşılığı arabasıyla getirip götürcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar