Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 off ya mono library uzerine bir uygulama gelistirmeye calistim, iki saat debug ettim, monodevelop'u da tam cozemedigim icin abuk seylere bakiyordum, en sonunda sorunu buldum: mono yuklu degilmis bilgisayarda. indirmisim, yuklememisim. FML Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Yuz karasi anlar vol bilmem kac katrilyon. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kodir canini senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 vay arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Abi aslında adama kafayı yediren, saatlerce uğraştıran sorunların asıl kaynağının böyle kıytırık, ufak şeyler olması güzel bi şey. Öbür türlü bütün projenin mimarisini değiştirmeye kadar varabiliyo iş agile kasıyosan sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar