VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Amerika'dan gelme kullandığım 4.1 sürüm yüklü iPhone 4 satılıktır. Bir sorunu yoktur. Foto müsait bir zamanda ekleyeceğim. Fiyat: 1550 TL'dir. 3g'li iPad takasta önceliklidir. Baseband 1.59 ek: Cihaz JB+Unlock işlemleri yapıldığı için Türkiye'de kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 4.1 iphone unlocked mu simdi anlamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kayıtlı diyosun jb+unlock diyosun kayıtlıysa unlock a gerek yok hangisi telefon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 pasaport a kayitli diyo anla iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 said: Cihaz JB+Unlock işlemleri yapıldığı için Türkiye'de kullanılabiliyor. demiş eger pasaporta kayıtlı olsaydı bunlarsız da çalışırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ne alakasi var ya jailbreak in bi kere calismakla alakasi yok unlock da her sim karti kullanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 belki ben JB+Unlock yapmak istemiyorum hangi gsm operatörüne kayıt ettirildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hicbisi bilmiyosun demi konu hakkinda mobil cihazlar/iphone 4 diye baslik var orayi oku her sorunun cevabi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 amerikadan ilk çıktıgında aldıttım iphone'umu nası bilmiyorum hiç bişey kayıtsız alet unlock+jb yaptım demek istedigim şey şu kayıt ettirilmiş madem telefon neden sadece JB yapılmamış da JB+Unlock yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 unlock sim ile ilgili bisey kayit ettirmek le unlock bambaska bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 açıklar mısın o zaman farkını? diyelim ki amerikadan getirttik aleti burda kullanılmıyo kaydettirdim nooldu? açıldı telefon unlock yaptırdım nooldu? açıldı telefon ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Unlock yaptırmazsan AT&T dışında sim kart ile çalıştıramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o zaman niye kayıt ettirilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Pasaporta kayıt ettirmezsen AT&T ile de çalıştıramazsın Türkiye içinde. Daha doğrusu çalıştırırsın da bir süre sonra kapatılır kullanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yok oyle degil iste kayıt cihazı tr de kullanabilmen icin simlock de GSM sebekelerini kullanabilmen icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 benimki kayıtlı değil ama unlocklu yıllardır da türkcellle kullanıyorum hatta almanyada vodafone hattımla filan da kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 mulgear olayi hayli karistirmis, jb, kayit, simlock falan hep baska terimler. terim karmasasi yasiyorsunuz. mobil cihazlar bolumundeki ilgili konuda hepsinin aciklamalari ve tartisilmis hali var, satis yapan arkadasa yazik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben şimdi amerikadan alsam kontratsız filan düz iphone 4 kayıt ettirsem sadece kullanamıyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kullanamazsin att cekmiyor tr de cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bende X10 var pasaporta kayıtlı ama trkcell karti takınca simlock kodu istiyor cunku tlf normalde ATT anlasmali satilan bir telefon kapis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 mulgear dalga geciyo yada iq su -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 merak ettigim şey şu benimki kayıtlı değil sadece jb+unlocklu where is your att now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ayrıca avrupa onaylı bir şirketin iq testinden 140 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 biri anneye anlatır gibi anlatsın şu unlock ve jb muhabbetini kavga çıkmadan :> amme hizmeti olur hem, başka yerde atıp tutan olursa basarız linki in ya face diye. zaten anlatılmışı varsa forumda siz benim suratıma çarpın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 pascalnouman said: kullanamazsin att cekmiyor tr de cunku e ama kullanıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar