Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: Cthulhu_, 05 Haziran 2004 14:23 tarihinde demiş ki: gelecek bu şarkı neydi(a.k.a.=dım dım tıs) topiğinde görüşmek üzere.. esen kalın!! Saygılar, Cthulhu_.. demiştik ve yine karşınızdayız..dün kamüpüsistan da çalan bir şarkı... "she's a super girl she's my super girl" diye gidiyor... bilen gören duyan varsa ses versin...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Reamon - Supergirl[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 evet oymuş sözlerine baktım da... teşekkür ettim.. sağol varol gralsın aslansın kesseler acımaz...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar