dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 reelden getirdiğin arkadaşın kanalın kalitesizliğini bahane edip sana trip atıyor ise bu kanalın değil arkadaşının mallığıdır kardeş. kabullen bence. *tarafsız yorum yaptım, tanımam kimseyi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bişey sorucam ben şimdi broodwar ı geri yüklesem battle nete girsem bu kanala mı bağlancak yoksa başka bir server mı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Bnet gitti mi yav? Bağlanamıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 an itibariyle dc oldum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Oyun açıldı ama kanala giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Soimyr said: arkadaşı getirdim (ki adama 1 hafta öcne ben aldırdım sc2 oyun güzel kommunite hoş diye), kanala bi girdik, muhteşem yüzyıl muhabbeti dönüyor, bir gerizekalı/gerzek tadında küfürleşme dönüyor. bu muydu kaliteli komunite diye, 80 lira baydım dedi. haklıda yani. arkadaşim burası varlok tr değil alşdja. haha abi iyi de sc camiasının olayı hep budur ki. değişirse asil bi olayi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Oyunda chat kanalına bağlıyken oyundan koparsanız, oyunu tekrar açtığınızda eski chat kanallarına girmekte problem yaşayabiliyormuşuz. Misal ben şimdi tur-1'e giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Beyler, kanalların açılması ile çok daha fazla Türk oyuncu ile buluşmuş olduk. Tanımadığımız adamlar maçlara obs olmak istiyor falan. Çok güzel gelişmeler bunlar. Bir sürü gereksiz adam da çıkacaktır, evet. Ama kazandığımız 1 adam bile community için kardır. Elimizden geldiği kadar insanları paticik'e yönlendirirsek çok iyi olur kaanatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ani bir bnet kopması sonucu kanallara giremez duruma gelmemek için: Options'ta Auto-Join chat channels seçeneğini PASİF hale getirin. Yoksa bir daha tur-1'e giremez, bizimle tur-2'de takılırken bulursunuz kendinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sanalda atmanında,atarında sonu yok.Bu yüzden size chobo,lamer,oynamyı bilmiyorsun dendiğinde ' evet bilmiyorum' diyin ve geçin.Milletle sidik yarıştırmaya çalışmayın kendiliğinden susar zaten.kimsenin kimseyi banlama ve ignore şansı olmadığı için o yüzden içi boş polemiklerden uzak durmanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bence atarsa atar giderse gider, geri vitese takmayın gerekiosa adres alın baktınız adam sizi dövecek PANPA şaka yaptım ayana yatarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 LombaK_Knight said: Beyler, kanalların açılması ile çok daha fazla Türk oyuncu ile buluşmuş olduk. Tanımadığımız adamlar maçlara obs olmak istiyor falan. Çok güzel gelişmeler bunlar. Bir sürü gereksiz adam da çıkacaktır, evet. Ama kazandığımız 1 adam bile community için kardır. Elimizden geldiği kadar insanları paticik'e yönlendirirsek çok iyi olur kaanatindeyim. hocam dediklerine katılıyorum fakat bu kanalı bizim forum ve face sayfamızda da tanıttık sadece paticik olarak bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 iyide paticikten kaliteli yermi bulucaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kanal olayına bu şekilde bakıldığını tahmin etmemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o işin esprisi, ama chat kanalıdndan daha sabit bi yer olsa şsanlarının birbiritle daha rahat konusabilceği her zaman daha iyidir. paticiğe alternatif varsa ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 public chatten ne bekliyosunuz abi, gelin burda guzel ortam var iste, moderede ediliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gece vakti kanalda tempest ve darvin bo3 yaparak bizi bizden aldı. Kendilerine ve olayın elebaşısı DarkSwarm'a teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benimde TUR-1 kitlendi bunun bi çözümünü bulan var mı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ne yazikki yok. durumun farkida imisler ve cözüm ariyorlarmis. beklicez. alternatif TUR-2 Kanali oda giderse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Buyrun bnet forumundaki başlık, mesaj yazın kalabalık görünelim: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1535574541 Edit: Daha önce şöyle demiştim: said: Ani bir bnet kopması sonucu kanallara giremez duruma gelmemek için: Options'ta Auto-Join chat channels seçeneğini PASİF hale getirin. Yoksa bir daha tur-1'e giremez, bizimle tur-2'de takılırken bulursunuz kendinizi Alakası yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben pc ye reset attım modemi tazeledim sonra girdim kanala ama alakası var mı yok mu bilmiyorum. ayrıca şu da denene bilir 4 5 tane sallama kanal acın sonra oyunu kapatıp acın otomatik hepsı acılır sonra onları kapatıp tur-1 e girin buda şimdi aklıma geldi. acılısta bellı bır cash olabılır otomatık acılıs ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bursat said: ben pc ye reset attım modemi tazeledim sonra girdim kanala... Uydunet'te modem resetledim, router'dan release, renew IP yaptım ama bir türlü farklı IP alamadığımdan deneyemiyorum bu yöntemi. asdskjsad uydunet'te yeni ip almayı bilen var mı? (sabit ip kullanmıyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mac adresini değiştiriceksin küçük programlar yapıyor. mac adresine göre ip veriyor uydunet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Arada kablosuz router olduğundan zor olacak o iş :) şimdi müşteri hizmetlerini aradım, telefonla ip değiştirdim. Sene 2010 telefonla ip değiştiriyoruz rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar