Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TUR-1

LM

Öne çıkan mesajlar

Soimyr said:

arkadaşı getirdim (ki adama 1 hafta öcne ben aldırdım sc2 oyun güzel kommunite hoş diye), kanala bi girdik, muhteşem yüzyıl muhabbeti dönüyor, bir gerizekalı/gerzek tadında küfürleşme dönüyor.

bu muydu kaliteli komunite diye, 80 lira baydım dedi.

haklıda yani.

arkadaşim burası varlok tr değil alşdja. haha abi iyi de sc camiasının olayı hep budur ki. değişirse asil bi olayi kalmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler, kanalların açılması ile çok daha fazla Türk oyuncu ile buluşmuş olduk. Tanımadığımız adamlar maçlara obs olmak istiyor falan. Çok güzel gelişmeler bunlar. Bir sürü gereksiz adam da çıkacaktır, evet. Ama kazandığımız 1 adam bile community için kardır. Elimizden geldiği kadar insanları paticik'e yönlendirirsek çok iyi olur kaanatindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanalda atmanında,atarında sonu yok.Bu yüzden size chobo,lamer,oynamyı bilmiyorsun dendiğinde ' evet bilmiyorum' diyin ve geçin.Milletle sidik yarıştırmaya çalışmayın kendiliğinden susar zaten.kimsenin kimseyi banlama ve ignore şansı olmadığı için o yüzden içi boş polemiklerden uzak durmanızı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

LombaK_Knight said:

Beyler, kanalların açılması ile çok daha fazla Türk oyuncu ile buluşmuş olduk. Tanımadığımız adamlar maçlara obs olmak istiyor falan. Çok güzel gelişmeler bunlar. Bir sürü gereksiz adam da çıkacaktır, evet. Ama kazandığımız 1 adam bile community için kardır. Elimizden geldiği kadar insanları paticik'e yönlendirirsek çok iyi olur kaanatindeyim.

hocam dediklerine katılıyorum fakat bu kanalı bizim forum ve face sayfamızda da tanıttık sadece paticik olarak bakmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun bnet forumundaki başlık, mesaj yazın kalabalık görünelim:
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1535574541

Edit: Daha önce şöyle demiştim:
said:
Ani bir bnet kopması sonucu kanallara giremez duruma gelmemek için:

Options'ta Auto-Join chat channels seçeneğini PASİF hale getirin.
Yoksa bir daha tur-1'e giremez, bizimle tur-2'de takılırken bulursunuz kendinizi

Alakası yokmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pc ye reset attım modemi tazeledim sonra girdim kanala ama alakası var mı yok mu bilmiyorum. ayrıca şu da denene bilir 4 5 tane sallama kanal acın sonra oyunu kapatıp acın otomatik hepsı acılır sonra onları kapatıp tur-1 e girin buda şimdi aklıma geldi. acılısta bellı bır cash olabılır otomatık acılıs ıcın
Sosyal ağlarda paylaş

Bursat said:

ben pc ye reset attım modemi tazeledim sonra girdim kanala...

Uydunet'te modem resetledim, router'dan release, renew IP yaptım ama bir türlü farklı IP alamadığımdan deneyemiyorum bu yöntemi.
asdskjsad

uydunet'te yeni ip almayı bilen var mı? (sabit ip kullanmıyorum).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...