fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dreag adeta bir xavi gibiydi lan. alıyor veriyor filan sfdklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 evet ucan kafayla attigi gol de bonus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben de adeta bir sabri gibiydim. sağdan deli danalar gibi koşup durdum. 25. dakkada mı ne bi depar attım. maçı kendi adıma bitirdim sfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ehuehueehe zaten bir ara karsi takımda defans yapiyodunuz wastryx le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben değildim o lan kütpattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yok ya bi ara baktim sadece ikiniz vardiniz ilerde ama kısa bi araydi o kutpat zaten son 5dk geldi defansa defans saglam olmasa zaten bagiricaktim da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 KANIMI AKITTIM LAN SİZİN İÇİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 TIRNAKSIZ TIRNAKSIZ GOL ATTIM ATTIRDIM DÜDÜKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Artı olarak adamlar zevk alsın diye kalede gol yemeye uğraştım ama başarılı olamadım.. Bi de çok pozisyona giriyorum ya ondan batıyor harcananlar akflhjaykfgsfkuasf DAILIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yea bıragh ya burun vurup kendi tırnagini kanatmissin hakan sonra da agliyosun ayıp vallae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Burun falan vurmuyorum lan ben senin gibi, kalitesiz oyuncumuyum ben.. Teknik oyuncuyum ben afgjkaghasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yuh ben mi burun vuruyorum abart abart penalti harici kalaye 2 defa sut cektim ikisi de plase biri diregin dibinden disari cikti oburu daglara taslara fsaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 O değilde istanbul gelsin yenermişiz biz dreagloth öyle dedi. Eved. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya takım dengesiz olduğundan fazla koşmadım ... Eh en azından ter attık ... 3 kezde 4 e 1 kalmam iyi oldu gerçi adamlar üstüme vurdular oda başka bi hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dreagloth said: Ezdik, ama kimi. deplasman nasıldı sercan=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Kolaydı kaptan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yalnız bu maçı kısas almayın çünküm kimse bişi oynamadı. Farkettiyseniz maçın yarısı elim arkada dolandım nan. Gerçi umuyorum farketmemişinizdir eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben bi ara pas vermek icin bakındım yerde oturuyordun hakan neyini farketmicez allasen bi sıs ya fsdf bu arada gercekten karsi takim cok isteksizdi son 10dk ya kadar anlam veremedim ben kilit oyunculari hastaydi o olsa daha zevkli olurdu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 mactaki en iyi hareketler dreagloth un ucarak attigi gol fedenin igne deliginden topu gecirmesi ve kutpatın gogusuyle birakip wastryx in attigi gol bence bi de belki benim tabanla ucarak uzerime gelen arkadasin uzerinden zarif bir bilek hareketiyle topu asirtmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 maçta pascalın kalede durdugu zamanlarda farkı açmamız iyi oldu gerçekten :) daha sonra rahat oynadık. hakocugum ben defans oynarım dedigi icin ileride ben takılırım golleri atarım diyodum ama dayanamadı beni yalnız bırakmaya yüregi iyide oldu. dreagloth ve reyna çok iyi oynadılar. karşı takımda hiç koşmadı. rahat bir galibiyet oldu gerçekten. maçın golu dreagloth un kafa goluydu diyebilirim. maçın şutu özgürün ilk yarıda vurdugu kalecinin ucarak 90dan cikardigi top olabilir. en guzel kaçan golde benim defanstakileri aşırta aşıtra gecip kalecininde ustunden aşırtıp son defanstaki adamin çizgiden cikardigi toptu heralde :( ahhh o gol olucaktı beee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bende aynı bir C.Ronaldo gibiydim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 harbi ha ozgurun plasesi de mukemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 artık maçlar çarşamba mı oluyor? ben ankaradayım artık, haftaya oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Var mı maç? Ben seyirci olacam bu sefer tırnağım hala yok fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar