Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pati ank halı saha org ltd sti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artı olarak adamlar zevk alsın diye kalede gol yemeye uğraştım ama başarılı olamadım.. Bi de çok pozisyona giriyorum ya ondan batıyor harcananlar akflhjaykfgsfkuasf DAILIN!
Mesaj tarihi:
Ya takım dengesiz olduğundan fazla koşmadım ... Eh en azından ter attık ... 3 kezde 4 e 1 kalmam iyi oldu gerçi adamlar üstüme vurdular oda başka bi hikaye :)
Mesaj tarihi:
ben bi ara pas vermek icin bakındım yerde oturuyordun hakan neyini farketmicez allasen bi sıs ya fsdf
bu arada gercekten karsi takim cok isteksizdi son 10dk ya kadar anlam veremedim ben kilit oyunculari hastaydi o olsa daha zevkli olurdu ama
Mesaj tarihi:
mactaki en iyi hareketler dreagloth un ucarak attigi gol fedenin igne deliginden topu gecirmesi ve kutpatın gogusuyle birakip wastryx in attigi gol bence bi de belki benim tabanla ucarak uzerime gelen arkadasin uzerinden zarif bir bilek hareketiyle topu asirtmam :p
Mesaj tarihi:
maçta pascalın kalede durdugu zamanlarda farkı açmamız iyi oldu gerçekten :) daha sonra rahat oynadık.
hakocugum ben defans oynarım dedigi icin ileride ben takılırım golleri atarım diyodum ama dayanamadı beni yalnız bırakmaya yüregi iyide oldu.
dreagloth ve reyna çok iyi oynadılar. karşı takımda hiç koşmadı. rahat bir galibiyet oldu gerçekten.
maçın golu dreagloth un kafa goluydu diyebilirim. maçın şutu özgürün ilk yarıda vurdugu kalecinin ucarak 90dan cikardigi top olabilir. en guzel kaçan golde benim defanstakileri aşırta aşıtra gecip kalecininde ustunden aşırtıp son defanstaki adamin çizgiden cikardigi toptu heralde :( ahhh o gol olucaktı beee..
  • Yeni Oluştur...