fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dreag adeta bir xavi gibiydi lan. alıyor veriyor filan sfdklj
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 evet ucan kafayla attigi gol de bonus oldu
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ben de adeta bir sabri gibiydim. sağdan deli danalar gibi koşup durdum. 25. dakkada mı ne bi depar attım. maçı kendi adıma bitirdim sfklj
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ehuehueehe zaten bir ara karsi takımda defans yapiyodunuz wastryx le
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yok ya bi ara baktim sadece ikiniz vardiniz ilerde ama kısa bi araydi o kutpat zaten son 5dk geldi defansa defans saglam olmasa zaten bagiricaktim da neyse
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 TIRNAKSIZ TIRNAKSIZ GOL ATTIM ATTIRDIM DÜDÜKLER!
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Artı olarak adamlar zevk alsın diye kalede gol yemeye uğraştım ama başarılı olamadım.. Bi de çok pozisyona giriyorum ya ondan batıyor harcananlar akflhjaykfgsfkuasf DAILIN!
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yea bıragh ya burun vurup kendi tırnagini kanatmissin hakan sonra da agliyosun ayıp vallae
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Burun falan vurmuyorum lan ben senin gibi, kalitesiz oyuncumuyum ben.. Teknik oyuncuyum ben afgjkaghasd
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yuh ben mi burun vuruyorum abart abart penalti harici kalaye 2 defa sut cektim ikisi de plase biri diregin dibinden disari cikti oburu daglara taslara fsaff
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 O değilde istanbul gelsin yenermişiz biz dreagloth öyle dedi. Eved. O_o
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ya takım dengesiz olduğundan fazla koşmadım ... Eh en azından ter attık ... 3 kezde 4 e 1 kalmam iyi oldu gerçi adamlar üstüme vurdular oda başka bi hikaye :)
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dreagloth said: Ezdik, ama kimi. deplasman nasıldı sercan=p
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Yalnız bu maçı kısas almayın çünküm kimse bişi oynamadı. Farkettiyseniz maçın yarısı elim arkada dolandım nan. Gerçi umuyorum farketmemişinizdir eahuea
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ben bi ara pas vermek icin bakındım yerde oturuyordun hakan neyini farketmicez allasen bi sıs ya fsdf bu arada gercekten karsi takim cok isteksizdi son 10dk ya kadar anlam veremedim ben kilit oyunculari hastaydi o olsa daha zevkli olurdu ama
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 mactaki en iyi hareketler dreagloth un ucarak attigi gol fedenin igne deliginden topu gecirmesi ve kutpatın gogusuyle birakip wastryx in attigi gol bence bi de belki benim tabanla ucarak uzerime gelen arkadasin uzerinden zarif bir bilek hareketiyle topu asirtmam :p
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 maçta pascalın kalede durdugu zamanlarda farkı açmamız iyi oldu gerçekten :) daha sonra rahat oynadık. hakocugum ben defans oynarım dedigi icin ileride ben takılırım golleri atarım diyodum ama dayanamadı beni yalnız bırakmaya yüregi iyide oldu. dreagloth ve reyna çok iyi oynadılar. karşı takımda hiç koşmadı. rahat bir galibiyet oldu gerçekten. maçın golu dreagloth un kafa goluydu diyebilirim. maçın şutu özgürün ilk yarıda vurdugu kalecinin ucarak 90dan cikardigi top olabilir. en guzel kaçan golde benim defanstakileri aşırta aşıtra gecip kalecininde ustunden aşırtıp son defanstaki adamin çizgiden cikardigi toptu heralde :( ahhh o gol olucaktı beee..
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bende aynı bir C.Ronaldo gibiydim :p
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 harbi ha ozgurun plasesi de mukemmeldi
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 artık maçlar çarşamba mı oluyor? ben ankaradayım artık, haftaya oynayabilirim.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Var mı maç? Ben seyirci olacam bu sefer tırnağım hala yok fasd
Öne çıkan mesajlar