fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ben amsterdam yolcusuyum bu hafta yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sen de ordan gelirsin slkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Gelebilirim gibi, yolumun üstünde olanları falan da alırım acımam, çok uzak deilse yol üstünde olmasına da gerek yok yine alırım. Ponpon kız getiricek varsa eskişehirden falan da alırım onları np. Alışım kuvvatlı bakınız ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 pek katılım olmicak gibi hastalik/ev tasima gibi nedenlerden genclerbirliginin sahasını alayim isterseniz persembe aksamina 5-5 bile doner orasi adam bulamasak bile ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o saha nerede bilmiyorum ama ankaragücünün yan taraftaki sahaları da küçük.ortasından ağ falan da geçmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ordaki sahalar beleş olsa gene de oynamam ben hepsi birer kalas ordakilerin insan gibi konusmayı ogrensinler sonra isletsinler o sahayı gecen arkadaslar dedi abone olalim buraya dedim gidin siz konusun adamlar bi donduler yok abi bi daha oynamayalim burda genclerbirliginin sahasi ayvalida antaresin bi 150m yukarsinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Nabıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya benim bilader var bende. bu hafta yoğum ben yani. zaten bu hafta patladık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 elverissiz hava sartlari belimizi buktu bu hafta da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bahaneler bahaneler.. fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ahahha hakan bunu sen soyleme bari son macta kar maskesi ile oynadın lo topu goremedin diye kac gol yedik bvxcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 son maçta kendimde deildim abi ben pek, görmediğimden deil de pek umursamadığımdan yemişizdir yemişsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 haftaya telafi edicez ama no merak gencler tipi de ciksa cikicam oynıcam ben tek basima deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Aşağılarda kalmasın, kafa dağıtmak lasım eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 spora yazıldım bundan sonra haftada 3 gun spordayım en az. hafta ici 2 haftasonu 1 gun. bakalım 4 gunede cikarabilirim belki. pascal bana gore bi gun ayarlada 3gun spor 1 gun maç olsun. guzel olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bu hafta carsamba bahceli 7-8 nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kutpatcim hangi gunler sporun var yaz da bi ayar cekelim ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Önümüzdeki hafta Ankara`dayım, kesin yaparız derseniz malzeme de getireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 basima bir sey gelmeyecekse her hafta mac yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 rahata erdim bu aralar, gelirim yüksek ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 CuteButPsycho said: spora yazıldım bundan sonra haftada 3 gun spordayım en az. hafta ici 2 haftasonu 1 gun. bakalım 4 gunede cikarabilirim belki. pascal bana gore bi gun ayarlada 3gun spor 1 gun maç olsun. guzel olsun.. senin ağzını yüzünü bir birine katarım. Ara beni hemen telefonun niye n gündür kapalı lan?! Değiştiriyorsan da nie arayıp haber etmiyon? Gene sahibenin değişik günlerimi raks etti? -.- ps: çarşamba olur gibi bana da evet. ps2: Onur ara beni ciddi kızdım hea -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 telefonu hırpaladım, hattıda değiştirdim. o yüzden kimsenin teli yok suan bende. bana özelden bi cep telini atıver. ayrıca böle konusmaya devam edersen katlama işinin mislini ben yapicam haberin olsun !! -.- :@@@@@@qqqqqqqq!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 carsamba mi persembe mi hangisi olsun simdi aricam birazdan bahceliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar