Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bu kar böyle devam ederse zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 perşembe maç çok zor yaparsınız gerçekten. bizde şirkettekilerle yapıcaktık. oda iptal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nabıyoruz beyler şimdi kesin bişey diyin. bana farketmez ben oynarım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Evet bişey diyin ne yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalamaro Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet abi bişey diyin ona göre izin alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Okullar yarında tatil bu arada en azından Hacettepe, diğerlerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 maç var beyler. maç iptal olur mu diyenlere (bana) sövdü biraz da sitemle sdlfkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi beni gg leyin o vakit. bölümün çömeziyiz diye nöbete kalıyorum zaten.yetişemem yani bronşiti göze alsam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sağlık olsun hacım. numan okuyodur burları halleder o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 umuyorum.lan ben de gelmek sitiyorum artık.21:00-22:00 falan yapsak artık, rahat rahat gelsem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yarın konuşalım numanla bu mevzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Tamam bu son sigara maça kadar içmeyecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 7-8 bahçelide mi olucaksınız? 2. yarıyı İilemeye gelebilirim işim erken biterse. Bu arada 8-9 iyidir, candır, cancandır. Bir de ayak başparmaklarımın tırnakları mosmor hala kandan. Kangren olur muyum len aceba? Aranızda teyzesi falan olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oha nabtın lan ayaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 hava muhalefeti nedeniyle maç iptal numandan haber geldi şimid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fede said: oha nabtın lan ayaklarına Teknik olarak hiç bişi yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fede said: hava muhalefeti nedeniyle maç iptal numandan haber geldi şimid geçmiş olsun hako ayırca bi daha duyun da sonra gitmeyin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 fede said: hava muhalefeti nedeniyle maç iptal numandan haber geldi şimid püü erkek adam kar yağdı diye maçtan vazgeçer mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sahayı temizlememişler abi. yoksa ben dedim gelir oynarım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 numan aradı. çarşamba 7 - 8 dikmene almış gelenler yazsın buraya takım yapsın numan ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çarşamba 7-8 benim şirkettekilerle maçım var. Yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben gelirim. bi de artık bi yere abone olalım, hem gün sabit olsun hiç değişmesin. çarşamba için abone olalım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Abi bu aralar çoook yoğunum 7ye yetişemeyebilitem var ama bakayım akşam olduğunda iş kalmazsa yarın ki işleri başkasına yıkarım akşama doğru kaçar gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 maç yapmadınız heralde çok sessiz herkes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar