Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 beni demirtepe/kızılay civarından alıp geri bırakabilecek olan var mıdır? o tarafları bilmiyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kızılaydan dikmen arabasına binip mesa konutlarında inecem diyormuşuz tam karşıdada saha varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kızılaydan keklik/ilker dolmuşuna binersen tam önünden geçersin. Soluna bakıver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bu arada 7.30 derken akşam bu demi? Direk yataktan sahaya denmişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hea insan gibi uyumadıkları için öyle dedi numan. Akşam 7.30da maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hakan senin biradere yer acildi yarına hazirlasin kendini - hatta ben bir kisi daha hazırda tutayim da ne olur ne olmaz :) simdi fade wastyrx,jr. vidar ve buddha geliyor forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 simdi elime ulasan bir mesaja gore jr gelemiyormus bir kisi lazim beyler yok mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hadi beyler koşun gelin o diil de ben de bilmiyorum oraya nası gelicemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kroki koydum ya kızılaydan dikmen dolmusuna binip dikmen mesa evlerinde ineceksin tam karsisi hali saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kızılaya gidicem illa yani aştiden giden bişey yokmudur ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ankaranın ulasim agi ile bilgim pek yok olsa da sacmadir zaten o yuzden bilmiyorum fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Senin ordan direk bi ulaşım yok fatih ankaray* dolmuş yapıvericen sanırım. *aşti ne lan O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yok mu simdi baska gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 takımlar tmm izlemek icin gelebilirsiniz her zaman tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Birazdan yola çıkıyorum dikmen kızılaya çok uzak değil di demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yayan kızılaya yarım saatte falan gidiyoruz biz ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ulasim biraz sikinti oldu ama cekismeli bir mac oldu bence saha cok iyi oldugu icin oynadik dikmende zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kondisyon sıfır hatta eksi :D Her depardan sonra dinleniyordum 2-3 dk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sizin takim iyiydi ya mac boyunca bagirdim durdum bizimkilere ileri giden gelmiyor zaten biri tum mac yurudu durdu uyuz etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben olmadan sizin kazanmanız zor gibi gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya kazanmak kaybetmek onemli degil onurcum biraz istek olacak zorla getirmiyorum ki ben oraya kimseyi adam sahada yururse ben de bagiririm arkadas kimse kusura bakmasin kendini iyi hissetmiyorsan gelmezsin o kadar neden gelmiyorsun yoksa beni begenmiyor musun kanka diye dusunmem ben sinirlerimi zıp zıp zıplattılar dun yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben geldigim zaman kazanmak için gelimden geleni yaptığım için kaybetmezsiniz zaten :) öle boş boş yürüyeni bende sevmem. maç içinde sahada oturanıda sevmem. elleri cebinde gezersede sinirlenirim fln :PPP ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya adam banu alkan gibi yatiyordu bir ara kramp girmis kosmayan adama nasil kramp giriyor anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 maça başlamadan önce 5m koşmaya üşenirde ısınmazsa kramp girer tabii. sinirlenme sen :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bir ara bende yürüyordum, nefes falan gitmişti karnıma ağrılar girmişti :D Ama 2-3 maça açılırım heralde genelde öyle oluyor uzun süre oynamayıp bir kaç maç üst üste oynayınca biraz daha iyi oynuyorum. Benle Fede kaleye geçmek için sıra kolluyorduk :D İkimizde de derman kalmamıştı. Bizim takım yorulmuştu ben hala salak gibi koşu yoluna pas atıyordum adamların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar