kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sc2 4 ay önce 2 3 hafta kadar oynayıp iş güç falan derken oynamadım bundan 6 7 sene öncede hayatsızlar gibi sabah akşam sc oynardım. zerg oynuyoduk tabi. sorun şuki sc2 ünitelerine, oyun başlangıç zımbırtılarına(şu snde şunu yapman lazım, 1 drone gaza gönderip şöyle yap bunu yap vs), karşı takıma göre counter ünite (karşı takım baktıkki oyun başında siege tank çıkıyo bizde ona göre defiler falan çıkardık vakti zamanında) gibi şeyler hakkında pek bilgi sahibi değilim. bunun için akşamları max 2 3 oyun atıp benim gerekirse ağzıma yüzüme sıçıp, "bak şunu yapmadığın için ben senin belanı silktim, ama eğer şunu şunu yapsaydın tam tersi sen benin anamı bile yargılardın" diye bilecek birisi lazım. bi aralar mortis falan ile maç atmıştım ama onlar çok zayıf geldi bana. baya yetersizlerdi bu konuda. özellikle bi drop yapma düşüncesi vardı gülerken 2 tane mutaliskimi kaybetmiştim. mortis gibi adam istemiyorum yani. varmı böyle hayırsever ?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gökçen skype yardımı ile bu işi yaparım diyosan takılalım gerçekten ağzımın kırılması sıkıntı değil beceremeyip "bu oyun çok kötü saçma" diyecek bi insan değilim zaten. sadece hayatımda 1 kere terran siege tankına karşı, 7 sene önce falandı, klavye kırmıştım sinirimden o kadar. ha bide 4 ay önce oyundan soğutan demeyimde artık baydıranmı diyim ne diyim bilemedim forumda çok iyi dediğiniz 3 5 adamın (rank sistemine vs göre) maçlarını izlediğimde tepkim "bu adamlar böylemi maç kazanıyo ya" demem oldu. replayi izleyen bi insanın bi oyundan alabileceği hiç bi zevk yoktu. kapı önüne cannonları dikip adamı baseden çıkarmamak ve bunu üst üste 4 maç yapıp "ben iyiyim platinyum ligdeyim" dyei böbürlenmeside cabasıydı askhdgas
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Şuna bakmış mıydın? http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467 Toss odaklı anlatılmıştı ama atıyorum cannon dediği yerde sen spine crawler düşünürsen Zerg'e de çok güzel uyar. Yani P ünitelerinin Z karşılığını düşünerek oku.
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 lağğn ben de istiyorum. yardım edecek adam varsa ya da en azından observer olabilirsem sizin maçınıza çok iyi olur. whoewer 720 eklersiniz
Öne çıkan mesajlar