Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adam lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sc2 4 ay önce 2 3 hafta kadar oynayıp iş güç falan derken oynamadım
bundan 6 7 sene öncede hayatsızlar gibi sabah akşam sc oynardım.
zerg oynuyoduk tabi.
sorun şuki sc2 ünitelerine, oyun başlangıç zımbırtılarına(şu snde şunu yapman lazım, 1 drone gaza gönderip şöyle yap bunu yap vs), karşı takıma göre counter ünite (karşı takım baktıkki oyun başında siege tank çıkıyo bizde ona göre defiler falan çıkardık vakti zamanında) gibi şeyler hakkında pek bilgi sahibi değilim.
bunun için akşamları max 2 3 oyun atıp benim gerekirse ağzıma yüzüme sıçıp, "bak şunu yapmadığın için ben senin belanı silktim, ama eğer şunu şunu yapsaydın tam tersi sen benin anamı bile yargılardın" diye bilecek birisi lazım.
bi aralar mortis falan ile maç atmıştım ama onlar çok zayıf geldi bana. baya yetersizlerdi bu konuda. özellikle bi drop yapma düşüncesi vardı gülerken 2 tane mutaliskimi kaybetmiştim.
mortis gibi adam istemiyorum yani.
varmı böyle hayırsever ?
Mesaj tarihi:
gökçen skype yardımı ile bu işi yaparım diyosan takılalım gerçekten
ağzımın kırılması sıkıntı değil
beceremeyip "bu oyun çok kötü saçma" diyecek bi insan değilim zaten.
sadece hayatımda 1 kere terran siege tankına karşı, 7 sene önce falandı, klavye kırmıştım sinirimden o kadar.
ha bide 4 ay önce oyundan soğutan demeyimde artık baydıranmı diyim ne diyim bilemedim
forumda çok iyi dediğiniz 3 5 adamın (rank sistemine vs göre) maçlarını izlediğimde tepkim "bu adamlar böylemi maç kazanıyo ya" demem oldu.
replayi izleyen bi insanın bi oyundan alabileceği hiç bi zevk yoktu.
kapı önüne cannonları dikip adamı baseden çıkarmamak ve bunu üst üste 4 maç yapıp "ben iyiyim platinyum ligdeyim" dyei böbürlenmeside cabasıydı askhdgas
Mesaj tarihi:
Şuna bakmış mıydın?
http://forum.paticik.com/read.php?39,5226467

Toss odaklı anlatılmıştı ama atıyorum cannon dediği yerde sen spine crawler düşünürsen Zerg'e de çok güzel uyar. Yani P ünitelerinin Z karşılığını düşünerek oku.
  • Yeni Oluştur...